Download | Programy

Problem so zvukom

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Problem so zvukom

od Saaw » ned kvě 13, 2007 15:14

nemam vistu, mam xpcko, dokonca som skusal aj nahodit bios do defaultu a ani to nepomohlo. ma dr*ne z toho uz...

od Cliff » ned kvě 13, 2007 14:47

nemáš nahodou vistu ?? :)

od Saaw » ned kvě 13, 2007 08:56

no nepomohla ani obnova systemu...

od Saaw » sob kvě 12, 2007 20:54

no tuto diskusiu uz vediem na zive fore, a tam mi radili uz aj ovladace, aj nove, aj preinstall stare, a teraz mi poradili obnovu systemu ktorej sa ale chcem vyhnut lebo dnes som nainstaloval nejake veci a trvalo mi dost dlho kym som to dal dokopy. podotikam ze mam problem od vcera.. takze skusim so zatatymi zubami obnovu systemu... chcel som dostatok napadov z dvoch for aby som mal z coho cerpat napady na riesenie problemu lebo ma ten problem dost obmedzuje v praci...

od Jackal » sob kvě 12, 2007 20:43

Tu zvukovku od soundMAX 7.1 mám na desce také, ale takové problémy jsem neměl. Teď integrovanou mám zakázanou, ale k tvému problému. Jak napsal Maestro, zkus nejnovější ovladače a hlavně ty správné na tvůj systém. Ovladače co jsi dostal k desce, to jsou oni které teď používáš ??

od maestro » sob kvě 12, 2007 19:04

pokud si nezkousel posledni verzi ovladace tak zkus.
nemas to nahodou nejak pretaktovane?

Problem so zvukom

od Saaw » sob kvě 12, 2007 15:51

Zdravim,
mam nasledujuci problem:
Ked zapne pc, nabehne win, zvucka winu ide, zvucka icq ide, ale napr ked pustim hru, alebo prehravanie muziky tak zvuk nejde, resp, wmp mi vypise error ze sa nenaslo zvukove zariadenie, gta san andreas mi nejde spustit lebo mi pise ze sa nenasla zvukova karta, vo wowe mi nejde vobec zvuk.. idu mi len zakladne zvuky winu a icq... ked dam ovladaci panel/zvuk nic nejde zmenit, ako keby nebola ziadna zvukovka v pc.. v softe soundMAX ci ako sa vola.. ktory je na obsluhovanie zvuku a nastavenia sa mi zobrauje len vrchna lista, proste ako keby nedetekoval zvukovku.. mam integrovanu 8kanalovu zvukovku na zakl. doske Asus P5B Deluxe. skusal som preinstall drivre, nepomaha. resp, z 10 pokusov o spustenie gta to ide asi 2x ked restartnem pc.. ale vacsinou to ani po restarte nejde.. moze mi niekto poradit a pomoct?
Dakujem

Nahoru