Download | Programy

výměna HDD = registrace?

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: výměna HDD = registrace?

Re: lze

od Lukuc » úte kvě 15, 2007 20:16

rootb píše:V oem verzi Windows XP lze provést výměnu disku, mechanik, grafické karty apod, maximálně však 3x. Výměnu základní desky už ne.
Není to tak zcela pravda že MB nezkousnou!
Je to závislé pouze na chipsetu desky
Zrovna teď jsem měnil v jednom compu jednu desku za jinou jediné co měli společné byl chipset a nebyl vůbec žádnej problém s tím aby se win chytly :pal:

od ladarozan » úte kvě 08, 2007 04:47

a ta aktivace spočívá v tom, že se uvede důvod (nová instalace po závadách, nový disk) a pak se diktují čísla uvedená na modré obrazovce. Protějšek zjistí v databázi, jestli již není tato verze použita a nadiktuje protiklíč. Počká ještě na úspěšné potvrzení aktivace a je hotovo. Na jiná data se neptá. Případně nabídne produkty ke koupi.

od maestro » pon kvě 07, 2007 22:15

delal jsem to xxx krát a nikdy se nestalo, ani pri vymene celeho MB ze by to neproslo.

od lunix.cz » pon kvě 07, 2007 20:41

Prej jsou ale ty operatori v pohode, takze bych se toho nebal.

Re: lze

od maestro » pon kvě 07, 2007 20:21

rootb píše:V oem verzi Windows XP lze provést výměnu disku, mechanik, grafické karty apod, maximálně však 3x. Výměnu základní desky už ne.
pak uz nepujde aktivovat system primo pres internet, ale pres telefon za asistence operatora ano.

lze

od rootb » pon kvě 07, 2007 20:03

V oem verzi Windows XP lze provést výměnu disku, mechanik, grafické karty apod, maximálně však 3x. Výměnu základní desky už ne.

od maestro » stř bře 07, 2007 21:02

muzes pouzit nejaky software na klonovani disku, neni pak potreba reinstalovat system.

Muze se stat ze po naklonovani disku a spusteni systemu muzou chtit windows aktivaci, kdyz nepujde pres internet jde to telefonicky, je to bezplatne a pokud tva kopie windows nebyla aktivovana vice nez 3x (nikdo nevi presne...) tka to bezproblemu projde. Operator se jeste z povinnosti bude ptat na kolika pc je windows nainstalovan a tak.

výměna HDD = registrace?

od dobrman_xxl » stř bře 07, 2007 14:43

Zdravím,
mám legál OEM WXPH. Aktivace je vázána na PC. Jde mi o to, že potřebuju vyměnit HDD (podařilo se mi vyměnit WD2500KS 250GB SATAII 16MB za WD4000YS 400GB SATAII 16MB jen s doplatkem 300Kč). Jde o to, že to nemůžu zkopírovat, ale musím disk smazat a potom na ten nový udělat znova instalaci. Nebude to změna v konfiguraci, kvůli který to znamená to znovu aktivovat, nebo půjde ta aktivace přenýst z mýho disku? Nic jinýho se nezmění......
Dík za radu

Nahoru