Download | Programy

Správné nanesení teplovodivé pasty.

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Správné nanesení teplovodivé pasty.

Hmm

od Estangol » úte srp 21, 2007 13:34

Nevim teploty mám celkem v klidu a alespoň sem si nezkratoval desku ,ale skusim ji dát rovnou na ten procesor.... Jak že mám vybít tu statickou elektřinu?

Edit: Tak sem to nanesl na ten procesor.... Byl to docela adrenalin :). Jo neměl se ten procesor nejdřív vytáhnout ze základovky?

Ps: Mám o 5 stupňů nižší teploty :)

od modder » úte srp 21, 2007 12:18

patap píše:
Estangol píše:Není lepší nanést pastu rovnou na chladič?
Tohle bych určitě nedoporučoval.
S tim souhlasim ,to je ta nejvetsi hloupost co se da udelat.Tak to delaji jenom firmy, ktere chladice vyrabi, ale jim to tam davaji stroje a tak se nemuze stat ze by byla vrstva nerovnomerna.Stejne prvni co udelam, kdyz koupim takovy chladic je to, ze tu jejich pastu odstranim a dam si na svyho milacka takovou pastu o ktere na 100% vim ze je kvalitni.

od patap » úte srp 21, 2007 12:08

Estangol píše:Není lepší nanést pastu rovnou na chladič?
Tohle bych určitě nedoporučoval.

dík

od Hozny » úte srp 21, 2007 10:31

Dík za odpovědi nák už si poradím. Na MB si budu dávat bach mám stříbrnou :D

od Estangol » úte srp 21, 2007 10:29

Není lepší nanést pastu rovnou na chladič?

od modder » úte srp 21, 2007 01:32

Ja to delal vzdycky tak ze jsem dal po malickych kapkach do rohu a tak akorat doprostred .Nikdy mi to nepreteklo pres procesor a vzdy mam pokrytou celou plochu procesoru.Myslim ze to chce jen zkouset a zkouset.Jinak pozor na stribrnou pastu .... kdezto bila nevodi ,stribrna ano takze si musis davat pozor na prsty ze je nemas umazane sebe mensi dotyk na blbym miste kdekoliv na MB pak vetsinou znamena konec....A jeste posledni vec pred instalaci procesu je nutno se ujistit ze nehrozi ESD a ze si tak elektrostatickou elektrinou neznicis procesor nebo desku.Na vybiti elektriny staci dotyk radiatoru nebo cehokoliv co je uzemnene. Vim ze to nepatri tak uplne do tematu, ale zda se mi, ze na nektery veci se nema zapominat. :)

od Awast » pon srp 20, 2007 22:10

Tohle nejde tak dobře odhadnout...

Použij něco na způsob kreditky, občanku... ať je to pevné a tenké...

Nemusí být rovná ani rovnoměrná... stačí aby z procesoru nekapala... vrstva tak 0.3mm.... nanejvýš 0.5... ale to už je IMHO moc...

Zbytek vyřeší přítlak...

od oyza » pon srp 20, 2007 18:51

bezne se udela kapka doprostred a ta se pak tlakem rozplacne :)

Správné nanesení teplovodivé pasty.

od Hozny » pon srp 20, 2007 17:36

Víte někdo jak správně nanést třeba na CPU teplovodivou patu? Máte s tím zkušenosti? Potřeboval bych vědět jak na to. Třeba mi není jasné jak udělat extra tenkou vrsvu a ještě k tomu rovnou :D Dík

Nahoru