Download | Programy

Rychlost internetu

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Rychlost internetu

od ReveanCZe » pát lis 23, 2007 22:59

Já stahuju max. 30kb/s tak mi nedělejte chutě :D

od matri.x » čtv lis 15, 2007 08:42

Microsoftu to valí pěkně, tahal jsem taky něco kolem te rychlosti jednou :D Jinak thaiwancum to opravdu nějak nejede, co stahuju tak to jede max 20 Kb:(

od zener » stř lis 14, 2007 23:30

Sedlo píše:Tak s tou jejich 140Gbitobou pripojkou asi tezko budu omezovanej :) Jinak stahuju porad z necoho neco (samozrejme jen freewary nebo sharwary) stahuju. Jak se ten download manager menuje presne a kterej je asi nejlepsi?
Pokud sosas freeware a shareware, nemel bys mit problem. 99 % veci jede z oficialnich stranek vyrobce a ver, ze ty maji tucna konta a rychlou linku si muzou dovolit. Jinak ze stahuj, sosej a instaluj atd. to jede krasne - 8 MB/s neni problem. Treba takovy Microsoft, ten dal 13 MB/s :D

Download akceleratoru je mnoho, viz
http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... _manazery/

od Sedlo » úte lis 13, 2007 21:55

Co mam zabalit?? Nějak mi to těd už večer nebere.

od maestro » úte lis 13, 2007 21:31

to sedlo:

zabal to.

od Sedlo » úte lis 13, 2007 17:18

Tak s tou jejich 140Gbitobou pripojkou asi tezko budu omezovanej :) Jinak stahuju porad z necoho neco (samozrejme jen freewary nebo sharwary) stahuju. Jak se ten download manager menuje presne a kterej je asi nejlepsi?

Re: Rychlost internetu

od zener » úte lis 13, 2007 15:40

Sedlo píše:Čuste lidičky mám poměrně "rychlí" net a většina servrů odkud se dá něco stahovat tak takovouhle rychlost nepodporujou a brzdí mě. Možná to je přetížením kdo ví. Někdy i vcelku dost. Dalo by se to nějak obejít popřípadě čím nebo jak?
Z ceho potrebujes stahovat tak velka data? Kup si premium ucet na RS a ver, ze omezovan nebudes :D

Jinak se to da zrychlit pomoci download manageru ;)

Rychlost internetu

od Sedlo » pon lis 12, 2007 19:10

Čuste lidičky mám poměrně "rychlí" net a většina servrů odkud se dá něco stahovat tak takovouhle rychlost nepodporujou a brzdí mě. Možná to je přetížením kdo ví. Někdy i vcelku dost. Dalo by se to nějak obejít popřípadě čím nebo jak?
Obrázek :D

Nahoru