Download | Programy

Uz zase ty wokna :/

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Uz zase ty wokna :/

od Fox » ned pro 30, 2007 14:35

ladarozan píše:Tenhle jev souvisí s akcelerací vyobrazení a často se na něj zapomíná. Je tu přímá souvislost s videokartou a jejím ovladačem. Mně to v poslední době dělala karta ATI HD2400. V ovládacím panelu Zobrazení je položka Hardwarová akcelerace. Stačí zvolit jinou polohu šoupáku a otestovat zmíněný jev.
Diky to vyzkousim.

od ladarozan » ned pro 30, 2007 07:47

Tenhle jev souvisí s akcelerací vyobrazení a často se na něj zapomíná. Je tu přímá souvislost s videokartou a jejím ovladačem. Mně to v poslední době dělala karta ATI HD2400. V ovládacím panelu Zobrazení je položka Hardwarová akcelerace. Stačí zvolit jinou polohu šoupáku a otestovat zmíněný jev.

od Jackal » sob pro 29, 2007 20:49

Já nejsem zrovna ten co nadává na XP, naopak, většinou vím co dělám :D , tak mě tolik překvapení neskýtají. ;)

Když je big problém a i když ho vyřeším, léčím formátem a čistou instalací. ;)

od Fox » sob pro 29, 2007 20:42

No nekdy co mi ty wokna delaj. Tak kdyby se vedle me zrovna ten slavnej Billy objevil tak bych mu dal sezrat to CD s windowsama a nakopal ho pritom do riti :evil: .

od Jackal » sob pro 29, 2007 20:36

Zálohovat ?? Já mám pro systém jeden oddíl + programy a data mám na jiném disku, potažmo oddíle. Ostatní data mám jinde a proto se vyhýbají formátu při nové instalaci oken. Jinak pravidelné zálohy jsou i to co doporučuje Bill. :D

od Fox » sob pro 29, 2007 20:33

Ja vim no ze by to vyresil format jenze je s tim strasne moc prace. Nedokazu si predstavit to vse zalohovat.

od Jackal » sob pro 29, 2007 20:11

Reinstalace není to pravé ořechové, někdy nepomůže v ničem. Udělej formát a instaluj okna na čistý disk, pokud ti to co se ti děje tolik vadí.

od Fox » sob pro 29, 2007 18:53

No to jsem zkousel taky jenze pri ty reinstalaci mi to hodi hlasku ze mi chyby nejaky instalacni soubor a kdyz dam preskocit tak to hodi chybu a vypne se to.

od Maarvin » sob pro 29, 2007 14:17

Reinstalaci uděláš tak, že nabootuješ normálně do Win a v nich spustíš instalační CD. Pak ti to reinstalaci nabídne.

od Jackal » stř pro 26, 2007 09:50

To se mi také dělo a už nevím proč se tak dělo, ale možná to vyřešil jeden z mých formátů a nová instalace oken. ;)

od Fox » stř pro 26, 2007 09:40

Jak je videt asi nikdo nevite co s tim. Tak jsem se pokousel reinstalovat wokna jenze jsem neprisel na to jak tam zvolit reinstalaci. Normal jsem nabootoval instalacku z CD zvolil ze chci nainstalovat system(potvrdil enter) a pak uz jsem se jen dostal k vytvareni a odstranovani oddilu coz je blbe ne protoze kdyz odstranim oddil tak to musim naformatovat.

Uz zase ty wokna :/

od Fox » pon pro 24, 2007 21:58

Cau mam zase problem se svyma Windows XP SP2. :? . Ted dost casto se mi stava ze treba pravym tlacitkem kliknu na plochu objevi se mi to znamy okynko s vlastnosma atd.. A kdy ho pak zavru zustane mi tam jeho obrys nebo u ICQ kdyz ho ukoncim tou ikonkou dole vedle hodin zustane mi tam ten napis vypnout a nezmizi dokud nerestartuju PC. Nechce se mi kvuli tomu reinstalovat Windows tak se obracim na vas . Zkousel sem to prochazet ad awarem,avastem, dal novy ovladace od grafiky a nic nepomohlo. Verim ve vasi pomoc v tento vanocni cas :ups:

Nahoru