Download | Programy

starší základní deska...

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: starší základní deska...

Re: starší základní deska...

od Sedlo » pon bře 31, 2008 16:57

Já jsem asi před 4 rokama měl Pentium2 333MHz s 192MB RAM při 200MHz a 20GB diskem a XPčka šlapaly pěkně. A pařil sem na tom Jazz Jackrabit na ysoký rozlišení a taky šel :P

Re: starší základní deska...

od patap » pon bře 31, 2008 16:55

Ono XP ti pojede i na téhle "šunce", a když ho nezasviníš bordelem a zbytečnými programy, tak pojedou i celkem svižně.

Re: starší základní deska...

od zener » ned bře 30, 2008 21:23

Na desce je napsan typ. Byva to vetsim pismem. Dal se typ zakladni desky da zjistit pri startu, kdyz se detekuji disky. No a posledni a nejjednodussi pusob je pouzit nejaky software. Velice oblibeny, prehledy a hlavne v cestine je program Everest. Na typ zakladni desky bohate postaci verze Home, ktera je freeware - zdarma.

starší základní deska...

od Vlasta R. » ned bře 30, 2008 20:57

měl bych takovej dotaz ohledně starší desky,otec má pc P3-450Mhz...128ram,grafika nejspíš integrovaná,ale nevím jaká je deska ( co podporuje...) chtěl bych sehnat náký díly na "upgrade" aby tam šla i náká "trošku lepší hra",win XP,apod...ale nevím co deska podporuje,vím,že deska je DELL,mam i náký foto,ale víc nevím :( můžu mít za pár korun grafiku 128Mb AGP,tak by mě zajímalo jestli by jí pc utáhlo...Určitě by to chtělo i víc ram,ale nevím jaký to přesně jsou,nejspíš SD-RAM že ano? děkuji moc za pomoc :)

Nahoru