Download | Programy

Rozdělení disku

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Rozdělení disku

od Hansz » čtv říj 12, 2006 17:33

Paragon Partition Manager 2005,byl na posledním CD Computeru,zdarma.Myslím,že se dá určitě někde sosnout a zaregistrovat a máš ho legálně.Né vše v kompu musí být ukradené ;)

od BigAnonym » čtv říj 12, 2006 17:02

Díky moc, vyzkoušel jsem ten Partition Magic a je výbornej. Jenom mi teda komp napoprvý nenaběhnul a házelo to nějaký errory, ale na druhý start se HDD začal rozdělovat a povedlo se :D

od zener » stř říj 11, 2006 21:27

Dela se to pres FDISK (dos) nebo pres Spravu disku (win). Prijdes pri tom vsak o data :evil: Programy, co umi rozdellit disk na partition bez ztraty dat jsou vetsinou placene... Z vlastni zkusenosti mohu doporucit Partiton Magic ;)

Rozdělení disku

od Návštěvník » stř říj 11, 2006 16:15

Potřeboval bych rozdělit jeden disk na více oddílů, abych si mohl nainstalovat ke svým Win2000 také WinVista, jenomže jsem nepřišel jak na to. Správcem disků ve Windows se mi to nepodařilo a při instalaci Vist také ne, tak nevím

Nahoru