Download | Programy

Koupě notebooku - poraďte pls

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Koupě notebooku - poraďte pls

Re: Koupě notebooku - poraďte pls

od zener » sob dub 19, 2008 15:09

Pokud nechces kupovat operacni system zvlast, tady mas verzi s Windows Vista Home Premium. Je o neco drazsi - samozrejme vlivem operacniho systemu. A ma "jen" 3 GB operacni pameti. Jinak je to stejne.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53421

Re: Koupě notebooku - poraďte pls

od Maarvin » sob dub 19, 2008 10:25

Tady si někdo plete holky a vdolky. Operační systém v notebooku je naprosto standartní jako všude jinde.

Spíš to asi bylo myšleno tak, že potřebuješ speciální (přímo pro ten notebook napsané) ovladače. Ty dostaneš zaprvé k tomu notebooku, a za druhé se samozřejmě dají stáhnout z webu výrobce (u výrobců jako HP nebo Asus s tím nebývá problém).

Re: Koupě notebooku - poraďte pls

od beagless » sob dub 19, 2008 07:36

Ahoj, díky za radu, ten Asus vypadá dobře. Jen mě trochu zarazilo, že je bez OS. Pro noťasy je prý potřeba speciální OS - kde a zhruba za kolik ho seženu?

Re: Koupě notebooku - poraďte pls

od zener » pát dub 18, 2008 21:38

Tak ten Tvuj vybrany neni tak spatny, ale mrkni na tento. Cenove je o trochu drazsi, avsak se stale vejde do Tvoji cenove relace. Myslim, ze je pro Tebe idealni. Ma vyssi rozliseni (1440 x 900), coz pri prace v Photoshopu hodne vyuzijes. Obsahuje Tebou pozadovany procesor C2D, 250 GB disk a hlavne 4 GB RAM. Dnes je to sice zbytecnost, navic potrebujes "specialni" (64 bit) operacni system, ale do budoucna je to dobra volba. Jako bonus bych videl hodne vykonou grafickou kartu, tudiz si i zahrajes narocnejsi hry. Dalsi plus muze byt integrovany hybridni tuner (prijem digitalniho i analogoveho TV prijmu). Dale luxus jako treba ctecka otisku prstu atd. To se doctes uz sama...
http://notebooky.alza.cz/notebook-asus- ... d88624.htm

Jinak wifi je samozrejmost. Mozne nevyhody snad jen, ze je bez operacniho systemu - tzn., ze si ho musis dokoupit a nebo pracovat v Linuxu.

Koupě notebooku - poraďte pls

od beagless » pát dub 18, 2008 19:33

:) Zdravím vespolek, plánuju koupit notebook do 25000 s DPH, bude hlavně na běžný provoz, filmy, grafické úpravy v Adobe Photoshop. Moje požadavky jsou: 2 GB RAM, min 160 GB disk, Intel Core 2 Duo procesor, 15´´ a zabudovaná wifi.

Uvažuju o tomhle:
http://notebooky.alza.cz/notebook-hp-pa ... d86914.htm

Budu vděčná za každou radu, popř. lepší návrh ;) Díky :)

Nahoru