Download | Programy

mám Win Vista Ultimate CZ

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: mám Win Vista Ultimate CZ

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Anonymous2 » úte úno 03, 2009 01:46

mno ja byl s W. Vista Ultimate 64 spokojeny uz jen kvuli Phenomu X4 a 4GB ram a podpore
direct x10 jen mivam potize s ADSL modem/routerm ze po vypnuti pres tlacitno vypnout mi pak po opetovnym zapnuti system nechtel obnovit pripojeni k netu

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Anonymous2 » čtv lis 20, 2008 19:19

Pro všechny kdo nevý jak vypnout kontrlu UAC-takže 1.krok ovládací panely a hlavní ovládací panel. 2.krok nastavit rodičovskou kontrolu pro všechny uživatele a v okně které se vám zobrazí je dole vlevo "uživatelské účty" klik a už vydíte v následujícím okně zap. nebo vyp. nástroj řízení kontroli uživ.účtů klik-fajfku odškrtnout a resatrtovat počítač.


Snažil jsem se to napsat nějak srozumitelně za případné chybi se omlouvám s pozdravem Hatari.



AMD Athlon x2 5000+ "takt. z 2,6 ghz na 3150,8G ram,Ati hd 3650 2x v cross"

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Anonymous2 » čtv říj 30, 2008 13:46

Mam doma taky Vistu Ultimate 64bit. a v pc 4Gb RAM a rozchodim tam vse :-) jsem s ni spokojenej

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Pockmat » stř zář 24, 2008 16:23

No, tak abych se nyní podělil taky. K novému PC jsem si pořídil Visty Business 64 bit. K programům: pokud si seženete nejnovější verze programů či update, bez problémů vám pojedou, např.BsPlayer, Winamp atd.
Co se týče ovladačů - je to již delší doba, co jsou Visty na světě a výrobci hardware už vydali nové ovladače na Visty, možná až na vyjímky. Jinak ke starým programům, některé se dají rozjet, ale s některýma fakt nehnete! K ovládání - je to samozřejmě skoro něco jinýho, musí se na to zvyknout. Až na vyjímky, jsem docela spokojený, ale mohlo být lépe! :!: :idea:

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Anonymous2 » ned zář 21, 2008 19:38

Visty fuck off !

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od zener » ned črc 20, 2008 16:11

Nevim, jestli to bude fungovat, ja mam Windows legalni. Kazdopadne tohle forum neni o warezu.

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Anonymous2 » stř črc 16, 2008 13:52

hah děkuji za odpověd ale myslím si že vyhazovat tři litry za vistu ultimate je zbytečnýý když nevim jest-li to bude fungovat (aspoň něják :D ) nicméně odpověď na otázku mi nebyla zodpovězena : tak tedy vypnou mi pak ty visty když je budu mít nelegální ale nebudu mít zaplé aktualizace ? a druhá otazka zní : kde nejdu jaká je to verze (bitová chtěl bych 64 bvitouou) pač na obalu to nikde namohu najít a ne tom dvd taky ne :d pls poraďte kde bych to mněl hledat a jak ne to :)

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od zener » stř črc 09, 2008 17:17

Freak: Kup si original, 64-bit se vyplati tehdy, kdyz mas vice, nez 3 GB RAM. Navic do budoucna je to dobra volba. Naopak v 64-bit jsou obcas problem sehnat ovladace. Edice Ultimate mi prijde az moc luxusni, bohate postaci Home Premium.

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Anonymous2 » stř črc 09, 2008 09:56

já si chci nachat stavět nové pc a chci si tam dát Visty Ultimate nevím však jest-li si je tam mám nainstalovat jako 64 nebo 32 bitovou verzi mám je tu na dvd ale nelegální jak je to když je mám nelegální ? vypnou mi je ? myslím si že ne pač když nebudu mít zaplé aktualizace tak asi ne ? všichni mi je vymlouvají ale chci si je vyzkoušet tak jsem trochnu na pochybách :-d . A jak je to s edicí Enterprise je k mání ? je pravdou že Visty mi pak můžou kleknout a budu je muset přeinstalovat ?Mě se moc moc líbí některé novinky jsou opravdu dobré. přežiji nějáké hry a programy ale jest-li mi budou dělat nějáké větší problémy tak je vyřeším velice rychle :-d tak ..... mi poraďte

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od TomasBednar » ned kvě 11, 2008 20:15

Adelka píše:jen mne trochu zlobi bsplayer
Ten mi dělá problémy i pod XP :lol:

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Anonymous2 » ned kvě 11, 2008 19:20

nuze, abych se taky zapojila, tak mne x64 slapou jak hodinky....zatim jsem nenarazila na nic, co by mi neslo...ale peknbe poporadku:)
graficke rozhrani - pekne a pro lidi se sklony ke klasicismu se da vypnout. Velmi jsem si oblibila postrani listu, kde se da nasazet od pocasi po hry na co si clovek vzpomene (libi se mi vyuziti cpu).
hry - to je kolonka sama pro sebe ,ale neni si na co stezovat - jede mi vsechno, od medalu po crysis, pres oblivion k NHL...nemela jsem zadny problem, vse v pekne kvalite, bez zadrhavani
programy - opet nemam problem, jede mi vse....jen mne trochu zlobi bsplayer, ale sezenu si neco cim ho nahradim
takze kolem a kolem jsem spokojena:)

od xmickey » pát bře 09, 2007 06:21

xmickey píše: A tady přidávám zajímavý testík. Rychlost Visty vs. XP
http://www.tomshardware.com/2007/01/29/xp-vs-vista/
Asi si to nečetl že ?? :)

dodatek...

od Návštěvník » čtv bře 08, 2007 23:11

No tak aby bylo jasno! Změny jsou vidět a myslím, že jsou to změny k lepšímu (a to, že jsou leckdy inspirovány jinými OS jsem psal). Třeba Průzkumník, Explorer, Ovládací panely ... jsou to větší i menší změny, které si člověk musí ošahat a zažít. Naštěstí mi Firefox a Total commander běhají, takže to nemusím zažívat já :-D Jenom je to prostě klasický Microsoft! vydáme to a časem ty chyby opravíme, aspoň vykážeme zlepšování.....

Přečtěte si nějakou recenzi od technicky nadanějších lidí ( http://www.ddworld.cz/windows/windows-v ... edi-4.html ) a tam je výčet věcí, které by teoreticky měli Visty přinést. Až vypilují ovladače, tak to bude jiné (jsem optimista). A že je to žrout RAM? No jak se to vezme! Zasejc s ní líp hospodaří a neswapují na disk. Mezi námi při běžné práci mi žraly kolem 450MB. No a taky je tu místo na disku! 10,5GB paměti a po instalaci Office a dalších věcí jsem přes 15GB. Ale upozorňuju, že já mám plnou verzi Vist i office, takže ty ořezané verze tak brutální nebudou.

od Vlasta R. » čtv bře 08, 2007 20:08

hezkej testík! :) nějak mi uchází to k čemu jsou vlastně visty dobrý,zlepšení se podle testů nekoná..a na lepší ikonky to nejede :D zdá se mi to poněkud neštastné a ten Bill Gáj..je podle mě pěknej jouda :D někdo by mu mohl vysvětlit co to je "vývoj",a proč platit za to co produkuje.uznávám to,že to je machr v "okrádání".... kapsu si namastil faktnehorázně...

od xmickey » čtv bře 08, 2007 19:21

Ultimate CZ mám doma taky.

Já jsem natom rozchodil většinu věcí v pohodě, stačí: klik pravým na soubor > vlastnosti > režim kompability a spustit jakoby ve "Windows XP" (nebo v jiném OS v kterém to 100% běží)
Abych byl úpřímný - MS nepřišel s ničím novým. Většinu zkopíroval z jiných OS (Mac, Linux)
Kromě nového vzhledu se mi zdá že Vista nepřináší nic nového.
Štvalo mě že se to pořád na něco ptá atd. Kdo neviděl neuvěří =)
Taky jsou Visty hrozný žrout. 1GB paměti minimum !!

A tady přidávám zajímavý testík. Rychlost Visty vs. XP
http://www.tomshardware.com/2007/01/29/xp-vs-vista/

Hehe ted všichni nadáváme na Vistu a až si tohle téma bude někdo po pár letech číst bude se je smát
:D

Re: mám Win Vista Ultimate CZ

od Pockmat » čtv bře 08, 2007 19:15

No, tak... Asi bez komentáře. Zlatý XP! Asi si bude nejlíp počkat pár "měsíců", až budou všechny programy přístupné pro Visty. Nebo si počkat na další Windows. :?

mám Win Vista Ultimate CZ

od charchar » čtv bře 08, 2007 18:37

Ahoj :-) Mám už několik dní na svém kompu nejvyšší verzi Vist CZ a taky Office professional 2007 a tak se chci podělit o zážitky a slyšet váš názor.... (dopředu říkám, že mám krabicovou verzi legálně, ale že jsem ji neplatil!)
Tak tedy Aero glass (grafický engine co se dá vypnout) se mi líbí. Je to moc hezké a oproti XP se lépe přepíná mezi okny a vůbec se lépe orientuje na ploše. Microsoft přejal některé vychytávky z MAC OS a dalších konkurentů, takže je více "user friendly".
Instaloval jsem 64-bit verzi a třásl se, co to bude znamenat. tak tedy! Ovladače (64-bit) pro Vista na chipset nVidia 570 se nenainstalovaly zcela správně. Konkrétně ovladače IDE ... takže to má s mým SATA 300 diskem problémy, při restartu a vypínání ho pořád zpomaluje a zrychluje a ikdyž se to nakonec povede, tak to trvá až hrůza! Taky můj flashdisk je nějaký zpomalený při zápisu (max 400kB). ale s tím flashdiskem si zkusím ještě pohrát.
Zapomeňte na Winamp, Nero burning a BS Player, Visty vám suše hned při začátku instalace oznámí, že jsou známé problémy s kompatibilitou. Další problém byl s kodeky.....
Naopak bez problémů byl AVAST, GOM player (lepší než BS player), StrongDC, SKYPE a vůbec další takové ty prográmky, které mají i svou placenou verzi. Dopředu uklidním všechny, co si myslí, že na 64-bit operační systém nepůjdou nainstalovat 32-bit prográmky.
Ještě jsem nezkoušel instalovat a hrát hry, teď nějak není čas. Zato jsem se upřímně zasmál u klasických windows karet hraných skoro 3D a vystínovaných a se speciálními zvukovými efekty! Jak je vidět, v Microsoftu mslí na všechno.
Veškeré zásahy, které vyžadují admin práva uživatele, si vyžádají vaše potvrzení, ikdyž jste přihlášeni jako admin. No, ještě chvíli a přinutím se najít, kde to vypnout....
Office 2007 mě šokovaly novým designem! Budu si muset zvyknout. Naštěstí funkčně je to v pohodě, jen všechno hledám :-D
Doufám, že se to časem zlepší, protože jinak bych ty Visty vyhodil z okna. Mám je legálně, ale štvát mě nebudou! Mám je jen chvilku, tak omluvte, že nepíšu o více zkušenostech...
Vzhůru programátoři celého světa! Upravte vesmír pro Win Vista 64bit !!!!
Čekám otázky i odpovědi....
Michal

Nahoru