Download | Programy

Ne zcela funkční prohlížeč

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Ne zcela funkční prohlížeč

Re: Ne zcela funkční prohlížeč

od zener » čtv kvě 22, 2008 12:10

Zalohuj si vsechno potrebne - zalozky, adresy apod. Pak dej start --> spustit a napis %appdata%

Nasledne vyhledej adresar Mozilla --> Firefox --> Profiles. Tam se nachazi veskere nastaveni. Pokud tedy smazes celou slozku Profiles, smazou se vsechny profily (vsem uzivatelum!). Tim se obnovi vychozi nastaveni prohlizece a problem by mel byt odstranen.

Ne zcela funkční prohlížeč

od Anonymous2 » čtv kvě 22, 2008 09:49

Zdravím,obracím se na vás pro radu. Mám nainstal. M.Firefox, zřejmě poslední verzi. Běžné brouzdání po internetu mi nedělá problém, v momentě ale např. v emailu (pod Seznamem), když chci otevřít např. doručenou zprávu, tak se mi po nakliknutí neotevře, okno pouze problikne. To samé se mi např. děje na online hře "divoké kmeny", kde se mi následující okna otevírají např. až po třetím kliknutí na odkaz. Mozilu jsem přeinstal. již několikrát, stahoval sem ji z různých míst na netu, mám ji nastavenou jako výchozí prohlížeč, situace je ale bohužel stále stejná. Díky za radu, s pozdravem...

Nahoru