Download | Programy

Problém s mechanikou

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Problém s mechanikou

Re: Problém s mechanikou

od Sedlo » čtv čer 05, 2008 16:44

To nebudou šrouby ale nejty:D Ty se daj opravdu jen odvrtat. Ale ty je nechceš sundat když sundáš bok casu tak tam objevíš šroubky který budou zadělaný v tý mechanice. U tebe by asi bylo úplně nejlepší a nejjednoduší kdyby si s nim zajel do servisu, a zaplatil si to.

Re: Problém s mechanikou

od Jackal » čtv čer 05, 2008 08:07

Jestli je vadná mechanika a je v záruce, tak jí reklamuj, nebo kup novou, ale to nemění nic na situaci, že jí musíš vyndat. ;)

Re: Problém s mechanikou

od Anonymous2 » čtv čer 05, 2008 08:00

Na bočnicích sou šroubky, který podle mě asi fakt nejdou vyšroubovat. Nepasuje na ně žádnej křízák ani nic, prostě je v nich jen kulatá díra a sou nějaký přitavený k tomu kompu nebo co :D Tak jsem se rozhodl nainstalovat si znova celej systém mýho kompu včetně systému operačního.. Jenže jak jsem tam vložil DVD, tak se mi to sice správně zobrazilo (jako Disk (D)) ale jak jsem ho tam vložil podruhé bylo to zase jako za stara :skul: Zase mi to tam naběhlo jako jednotka CD-ROM. A tím pádem se mi žádný soubory na tom dvd nezobrazily. Takže problém bude spíš v mechanice, protože tohle (aspon myslim) mi počítač na začátku nedělal. Co dál? :-o

Re: Problém s mechanikou

od Jackal » ned čer 01, 2008 15:41

Nesundavej čelo, ale bočnice, na mechanice jsou 4-8 šroubků. Nebývá problém z výměnou mechaniky. Ještě se trošku porýpej a uvidíš, že jí vyndáš. Hodně štěstí. ;)

Re: Problém s mechanikou

od Anonymous2 » ned čer 01, 2008 14:29

hele sry ale já jsem to ještě nikdy nedělal a moc mi to teda zrovna nejde.. já jsem odendal celou přední část kompu, ale ta mechanika tam byla asi byla přišroubovaná nějakýma šroubkama který byly dost úzký škvíře takže se t am šroubovák nemoh dostat. navíc se bojim že si s ní nebo odkonce s kompem něco třeba omylem udělam :-D mě by spíš stačilo, jestli už z číásti víte čim to může bejt a jak to opravit

Re: Problém s mechanikou

od Anonymous2 » ned čer 01, 2008 11:55

dobře zkusím to

Re: Problém s mechanikou

od patap » ned čer 01, 2008 11:28

Vyzkoušej tu mechaniku v jiným počítači.

Re: Problém s mechanikou

od Anonymous2 » ned čer 01, 2008 10:53

jo originální se načte normálně.. mno ono de spíš o to, že na ostatních (a i dost blbějších) compech se to načte raz dva bez ohledu na to čim je to vypálený. Já ani nevim čim je tohle vypálený mam to od kámoše. Na našem druhým kompu kterej máme asi 8 let se to fakt načte úplně v pohodě. A to ten můj je daleko lepší a nic. Takže programem to nebude. Mám mechaniku Optiarc DVD RW AD-5170A. Když se pokusím mnechaniku aktualizovat, vypíše to chybu.

Re: Problém s mechanikou

od Jackal » ned čer 01, 2008 10:23

Jakou máš mechaniku a firmware ? Zkoušel jsi i jiný vypalovací program, třeba Ashampoo Burning Studio 7

Je v češtině a podle mě, jeden z nej vypalovacích programů - http://www2.ashampoo.com/webcache/html/ ... 1110__.htm

Re: Problém s mechanikou

od patap » ned čer 01, 2008 10:03

A když tam dáš nějaké originální DVD, načte ho bez problému?

Problém s mechanikou

od Anonymous2 » ned čer 01, 2008 09:38

Ahoj všichni, budu vám vděčný za vysvětlení. Pokaždé, když do mechanikdy strčím nějaké vypálené DVD, tak se to chvíli načítá ale v "Tento Počítači" se připojí sice nová jednotka, jenže ne DVD-R ale CD-ROM (d), a prostě se ten počítač tváří, jako bych tam dal CDčko.. to by mě samo od sebe ani zas tak neštvalo, jenže když se to tváří jako CD, tak se mi tam nezobrazí žádný vypálený soubory. Prostě to otevřu a nic, složka "CD-ROM (D)" je úplně prázdná. Takže prosím o radu, jde to nějak spravit, aby se všechno zobrazovalo tak jak má? Aby když tam dám DVD, tak aby se to taky tak "chovalo" ? Nebo taky když mám třeba Nero, a kliknu u něj na Udělat kopii DVD, tak mi to nejede, protože si Nero myslí, že tam je CD. Už se mi to stalo několikrát. Co s tím? :-o

Nahoru