Download | Programy

Spadl mi externí disk

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Spadl mi externí disk

Re: Spadl mi externí disk

od zener » čtv pro 04, 2008 23:45

Sedlo ma pravdu. Pokud by doslo k mechanickemu poskozeni, disk by nefungoval. Pokud chces mit 100% jistotu, ze je disk v poradku, nech zkontrolovat povrch disku - nedoporucuji vsak program z Windows, je nepresny. Dobre zkusenosti mam s HDAT2.

Re: Spadl mi externí disk

od Sedlo » pon lis 17, 2008 13:41

Ty novejší disky jsou stavěný že mají přežít až přetížení 120G při vypnutým stavu a kolem 70G při zapnutým stavu. Takže bych se neobával že z tich 40cm by se mu něco stalo když byl ještě zavřenej v krabičce a vypnutej.

Spadl mi externí disk

od Anonymous2 » stř čer 04, 2008 06:59

Ahoj,

mám interní disk z nb vložený v takové "krabičce" a připojený přes usb ke kompu. Teď mi bohužel (když byl vypnutý) spadl ze stolu (zhoupl se na kabelu a pak spadnul z výšky tak 30-40 cm). Připojil jsem ho ke kompu a normálně funguje - zajimalo by mě ale, jak poznám, že mu třeba něco není ... stačí udělat scandisk? Chtěl jsem na něj totiž zálohovat, tak teď mám trochu obavy, abych pak jednou nebyl nepříjemně překvapen...

Díky!

Nahoru