Download | Programy

Ohodnoťte web

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Ohodnoťte web

Re: Ohodnoťte web

od zener » ned srp 17, 2008 14:13

Web je pekny, to ano. Ne nadarmo se rika, ze vzhled prodava. Jenze, podiva-li se nekdo do referenci, je to zalostne. Udelejte aspon nejake weby pro kamarady, zname apod. Nebot Vase (ne)reference mnohe potencionalni zakazniky odradi. Nevim, jak moc toho vite o marketingovych strategiich apod. Ale tim, ze nekdo nahodou narazi na webove stranky a koupi si u Vas vyrobu, to je velmi malo pravdepodobne. Vsechno vychazi z referenci. Kdyz si na Vami vytvoreny web date onu znamou hlasku "created by...", hned si Vas vsimne vic lidi. Nehlede na to, ze nejlepsi reklama je ta "kamaradska". Aneb, udelali jste web nekomu, kdo ma kamarada a ten ho chce taky. A proc by nedoporucil Vas, kdyz byl spokojeny?

Ohodnoťte web

od Anonymous2 » ned srp 17, 2008 11:44

Zdravím, byl bych rád pokud by jste mi napsali nějaké názory a podněty k novému webu http://www.kvalitni-webdesign.cz, díky!

Nahoru