Download | Programy

Vista - sidebar

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Vista - sidebar

Re: Vista - sidebar

od Pockmat » čtv lis 20, 2008 15:25

Aha. No, buď máš poškozený systém, nebo ti to dělá nějaká miniaplikace. Zkus je postupně vypínat a i systém a pak tapnout a uvidíš.
Já jsem si jednou nacucnul jednu miniaplikaci a někdy mně zatuhnul celý systém. Po odinstalování bylo vše ok.

Re: Vista - sidebar

od jarek110 » úte lis 18, 2008 19:40

Asi to tak bude. Zítra zkusím popsat moje další problémy. Zatím děkuji!

Re: Vista - sidebar

od zener » úte lis 18, 2008 19:23

Nasel jsem podobne problemy i na zahranicnich forech. Bohuzel nikdo nedokazal tento problem vyresit. Osobne Sidebar nepouzivam, takze aspon shrnu poznatky...

Jakmile se spusti sidebar, spousti se na nem jednotlive miniaplikace (gadgety). Az je dany gadget nacten, zobrazi se. Jednou se tedy mohou nacist driv hodiny, podruhe zase kalendar.

Re: Vista - sidebar

od jarek110 » úte lis 18, 2008 18:02

Asi jsme si nerozuměli. Mám ty miniaplikace na pravé straně monitoru ve sloupečku pěkně pod sebou. Chtěl bych, aby při příštím spuštění PC byly zase v takovém pořadí v jakém byly před vypnutím. A to mnohdy nejsou. A to se mi právě nelíbí. Kdyby šlo jen o tuto záležitost, tak bych to s klidem pustil z hlavy, ale moje Visty jsou záhadné i v jiných momentech, které bych tady také chtěl posléze zveřejnit. Myslel jsem, že záležitost se sidebarem by mohla otevřít řešení i těch ostatních problémů.

Re: Vista - sidebar

od Pockmat » úte lis 18, 2008 17:39

To je jednoduché, chytneš levým tlač.myši miniaplikaci, držíš, přesuneš kam ji chceš a pustíš. :D

Vista - sidebar

od jarek110 » úte lis 18, 2008 16:09

Zajímalo by mě, zda se sidebar ve Vistě dá naučit tomu, aby dával miniaplikace tam, kde je chci mít já a ne Visty? Chci je mít mít vždy ve stejném pořadí: nahoře hodiny, pak kalendář, poznámkový blok atd., jenomže mému operačnímu systému je to šumafuk a pokaždé si to dává jak se mu zachce. :?:

Nahoru