Download | Programy

Speciální programy

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Speciální programy

Re: Speciální programy

od Sedlo » čtv led 15, 2009 22:40

Obličej sotva na 16 pixelů a oni z toho vytáhnout takovej detail že bych spočítal kolik má zubů :D tydle filmi brát hodně s nadsázkou. Dopočítávat se dá, když je z čeho

Re: Speciální programy

od Camazoo » pát led 09, 2009 23:11

Je fakt, že člověk nestačí zírat co tam kolikrát používají za soft. :?
:D tak to mi připomíná různé seriály typu "Kriminálka >dosaď město<". Není u nich problém VGA fotku z mobilu upscalovat pomalu na 15MPix a následným kilknutím vytvořit 3D perspektivu (vše za cca 5 vteřin, navíc doprovázeno rádobycool pípajícími zvuky) :-o

Re: Speciální programy

od Anonymous2 » pát led 09, 2009 09:08

Zase až taková sci-fi to být nemusí, pokud to je na filmu, tak se dají použít sousední snímky a jejich složením dostaneš víc detailů. Je pravda, že ve filmech je to někdy dost přehnaný.

od StenCZ » stř kvě 02, 2007 11:39

cast tech programu asi scifi nebude ale s napriklad jak rikas ty fotky a vytahovani detailu zlocince, to je technicky nemozny. fotka ma urcity pocet pixelu a z fotky davu o standartnim rozliseni (tak do 10mpix) detail hlavy nevytahnes :)

od Jackal » stř kvě 02, 2007 07:41

Nekoukej na detektivky !! :D :D :D Podle mě to jsou programy vyrobeny jen účelově k danému filmu. :D :D
Je fakt, že člověk nestačí zírat co tam kolikrát používají za soft. :?

Speciální programy

od JuraS. » úte kvě 01, 2007 15:51

Koukám se na oblíbené seriály detektivky. Hodně používají programy které i z nejasné fotky vytáhnou detail, programy co podle rysů obličeje vyhledají xicht zločince na fotce s davem lidí, programy které simulují stáří podle fotky...sci fi to nebude, ale jsou tyto programy reálně sehnatelné ? Existují nějaké podobné na gpl bázi ?

Nahoru