Download | Programy

dotaz

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: dotaz

Re: dotaz

od NSBM » čtv úno 05, 2009 10:55

SYROO píše::-))) s jazykom to nema nic, no treba sa pozriet na minimalne systemove poziadavk (casto je to na zadnej strane obalu hry) a porovnas s tvojim PC.
Skratka ci vykon tvojho PC staci na tu hru.
nj.. ja zase predpokladal ze tohle si ten dotycny overi :-D lidska hloupost fakt nema hranic :D

Re: dotaz

od SYROO » stř úno 04, 2009 22:41

:-))) s jazykom to nema nic, no treba sa pozriet na minimalne systemove poziadavk (casto je to na zadnej strane obalu hry) a porovnas s tvojim PC.
Skratka ci vykon tvojho PC staci na tu hru.

Re: dotaz

od NSBM » sob led 17, 2009 18:40

ja.. píše:Dobry den zkuseni a znaly, mam tady jedem maly problem s mou novou hrou Heroes of Might and Magic V proste mi nejde spustit :cry: na mem pocitaci.. v jinem pocitaci pracuje normalne... je to hloupe, ale opravdu nevim, nemuze to byt zpusobeno tim ze svou novou hru chci zpusti na pocitaci s ceskou verzy XP a hra byla zakoupena v Holandsku a v holandske verzy XP pracuje normalne? moc dekuji......
hmm chtelo by to bud nejake chybove hlaseni, nebo jinou indicii ... takto je tezke radit.. taky napiste jakou mate sestavu(=hardware) ..

dotaz

od Anonymous2 » úte led 13, 2009 18:59

Dobry den zkuseni a znaly, mam tady jedem maly problem s mou novou hrou Heroes of Might and Magic V proste mi nejde spustit :cry: na mem pocitaci.. v jinem pocitaci pracuje normalne... je to hloupe, ale opravdu nevim, nemuze to byt zpusobeno tim ze svou novou hru chci zpusti na pocitaci s ceskou verzy XP a hra byla zakoupena v Holandsku a v holandske verzy XP pracuje normalne? moc dekuji......

Nahoru