Download | Programy

Nezobrazují se dokumenty

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Nezobrazují se dokumenty

Re: Nezobrazují se dokumenty

od NSBM » ned úno 15, 2009 22:43

na obnovu dat je dobry Revelation..

Re: Nezobrazují se dokumenty

od zener » ned úno 15, 2009 22:38

Obnoveni systemu neobnovuje zadna uzivatelska data - tedy nic jako doc, xls atd. Logicky je pak pouziti nastroje obnoveni systemu zcela marne. Problem se stal zrejme chybnym nastavenim nektereho z cisticich programu. Sam o sobe - v defaultnim nastaveni - by urcite nemazal uzivatelske dokumenty. Zkusil bych nejprve vyhledat nejaky dokument pomoci nastroje hledani. Pokud to bude neuspesne, pak jedine program na obnovu smazanych souboru. Hlavne nic neinstalovat, nekopirovat a nenahravat nove soubory! Pak je pravdepodobnost obnovy souboru mnohonasobne nizsi.

Re: Nezobrazují se dokumenty

od NSBM » ned úno 15, 2009 20:53

vidis vidis marus.. ma se zalohovat :|

zkuste sem prosim opsat celou hlasku ... drivejsi bod obnoveni tam jeste neni? Zkuste napsat kdyz otevrete Tento pocitac tak do URL radku (jako je v IE, Mozille, atd...) napiste C:\Documents and Settings\[User]\Dokumenty ... pokud to nepujde tak napiste co to pise ;-)

Nezobrazují se dokumenty

od Morphis » ned úno 15, 2009 16:55

Zdravím! Ráda bych požádala o radu, týkající se zobrazování dokumentů v C:\Documents and Settings\[User]\Dokumenty. Snažila jsem se odinstalovat veškeré programy, které jsem nainstalovala při instalaci tiskárny HP DeskJet 2400. Po odinstalování jsem přes TuneUp Utilities, CCleaner a Wise Registry Cleaner "opravila registry". U Wise RC jsem pro jistotu předem udělala zálohu registrů. Nakonec jsem ji použila a vrátila změny a pak použila Obnovení systému.

Po těchto krocích jsem s hrůzou zjistila, že v Dokumentech mi zmizely všechny uložené dokumnety. Zůstaly tam jen mnou vytvořené složky.

Když zkouším otevřít dokumenty přes Start/Poslední dokumenty, zobrazí se mi hlášení, že nazev_souboru.Ink ukazuje na neplatnou cestu a ať zkontroluju disk nebo něco v tom smyslu.

Mohl by mi, prosím, někdo poradit, jak se k dokumentům dostat? Určitě jsem je nemazala :(

Nahoru