Download | Programy

videa atp

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: videa atp

Re: videa atp

od NSBM » úte dub 28, 2009 18:20

myslim ze bys mel nejprve nechat nabufferovat to video... a pak si ho v klidu pustit... (pust to video a ve dvou vterinach ho stopni ..chvilku mu dej a ono se nacte (vetsinou je videt jak tam pribyva prouzek) ...

Re: videa atp

od rataj » pát dub 17, 2009 19:52

mam tenhle notebook, stream nebo video se mi normalne otevre, zacne se prehravat ale po 5 vterinach se zastavi, zase se rozjede a opet zastavi a tak porad dal, blbne to od te doby co jsem si chtel stahnout ze slunecnice programek na prevod audia na mp3 format a programku, ktery mi umoznuje nahravat MP3 z PC do iPodu, mozna je to jen nahoda nevim, nekdo mi poradil antivirak spyware terminator at udelam test, jestli to neni zavirovane, nejake viry tam byly, nechal jsem je odstranit, je mozny ze mi po spusteni kompu pod tim neco bezi a zpomaluje mi to pocitac?? nejsem v tomhle moc zdatny tak diky za pomoc

http://www.lan-shop.cz/notebooky/asus/36270

Re: videa atp

od Camazoo » pát dub 17, 2009 18:24

jak výkonný máš PC ? seká se ti např. na Youtube HD ?

Re: videa atp

od zener » pát dub 17, 2009 17:25

Je rozdil, jestli se sekaji, kdyz jsou nactena a nebo kdyz nactena nejsou.

Pokud se video seka, kdyz neni video nactene, je to samozrejme pripojenim. V opacnem pripade nestiha zrejme procesor --> je vytizen jinymu procesy.

videa atp

od rataj » pát dub 17, 2009 16:48

Ahoj v posledni dobe mam velky problem se streamy a videi neustale se mi sekaji, v rychlosti pripojeni to nebude, ta je porad stejna, HD jsem take promazal ... nevite co s tim?

Nahoru