Download | Programy

stahování bez virů :-)

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: stahování bez virů :-)

Re: stahování bez virů :-)

od Pockmat » sob črc 18, 2009 17:55

To není až tak pravda, ohledně toho rezidentního štítu. I když stahuješ z prověřených webů atd., tak se může vyskytnout virus. Párkrát se mně to už stalo a jenom díky němu, jsem nemusel přeinstalovávat Windows.
Co se týče výkonu, když máš dostatečně výkonný počítač, tak ani nepoznáš, že ti něco na pozadí běží...

Re: stahování bez virů :-)

od Camazoo » pát črc 17, 2009 20:32

stačí zdravý rozum a nestahovat každou blbinu na kterou narazíš ;) jenom ti slabší potřebují realtimovový rezidentní štít, který bere neskutečně výpočetního výkonu.

Re: stahování bez virů :-)

od Pockmat » pát črc 17, 2009 08:08

No, tak si nainstaluj nějaký pořádný antivirus (AVG,NOD 32) a nastav si v něm, aby ti automaticky kontroloval soubory po stažení. Mně to AVG dělá. Sice to chviličku trvá, ale myslím si, že je to užitečné.

Re: stahování bez virů :-)

od klára:-) » čtv črc 16, 2009 21:07

beru tě na vědomí Moderátore !! vis co ?? dam ti e-mail a vzdycky mi neco posles jo ??? :-)) :P Super domluveno jo ?? :lool: Supr hej dik :smt046 :smt046 !! a náhodou jestli si chtel tim rict ze holky jsou blbe tak to brrrrrr :smil: holky jsou fajn !! :lock: no hlavne ze mas o me starost !! ne uz koncim fakt :ups:

Re: stahování bez virů :-)

od zener » úte črc 14, 2009 15:24

Sakra, holka, Ty prosimte nestahuj radsi vubec nic :D

stahování bez virů :-)

od Klára:-) » pon črc 13, 2009 20:48

Čaues!:-)Chtěla bych se pls zeptat na to jak stahovat co nejbezpečněji různé soubory z internetu!Jako např.:ja nwm třeba filmy abych s tim nestahla třeba nějaky vir bo to by pak bylo jako fakt supr, kdybych v compu měla vir a nevěděla bych o tom a on by pak začal ničit a byla bych jako v haji jo?Pls pls pls plosim o pomoc!Jako jestli si mam stahnout nějaky program nebo něco!Jako ja mám antivirus jo ale fakt jako někdy nepomaha však vite jak to myslim nn?Tak předem thanks ju?:-))

Nahoru