Download | Programy

Žádost o formátování

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Žádost o formátování

Re: Žádost o formátování

od Sedlo » úte lis 03, 2009 07:28

Asi bych to taky viděl na jedninou možnost, sežeň si liveCD linuxů, nabootuj z něj a zálohuj si data, pak si pod winama ten disk naformátuj a znova tam ty data nahraj.

Re: Žádost o formátování

od NSBM » pon říj 26, 2009 14:57

polerok píše:Zdravím, mám menší problémek s externím diskem. Normálně fungoval, vypnul jsem notebook, ráno ho odpojil, zapojil do klasické krabice a prásk, vyžaduje formátování. Spustit nejde, tvrdí, že je plný a jediná volba je formátování. Po připojení na jiný stroj to samé. Formátovat ho nechci, mám na něm data, které jsou cenné a drahé. Je nějaké řešení? Díky za rady.
linux :-)

Žádost o formátování

od polerok » sob říj 24, 2009 09:09

Zdravím, mám menší problémek s externím diskem. Normálně fungoval, vypnul jsem notebook, ráno ho odpojil, zapojil do klasické krabice a prásk, vyžaduje formátování. Spustit nejde, tvrdí, že je plný a jediná volba je formátování. Po připojení na jiný stroj to samé. Formátovat ho nechci, mám na něm data, které jsou cenné a drahé. Je nějaké řešení? Díky za rady.

Nahoru