Download | Programy

Nahrávání obrazovky...

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Nahrávání obrazovky...

Re: Nahrávání obrazovky...

od Návštěvník » sob dub 10, 2010 11:22

já mám trochu větší problém. FRAPS jsem si úspěšně nainstaloval, všechno de v pohodě dokud se nerozhodnu ho zapnout. na liště se objeví Otevírá se FRAPS. ale potom úplně celej PC zamrzne a pomůže jen restart PC. co mám dělat, aby se mi to zpustilo?

Re: Nahrávání obrazovky...

od Návštěvník » sob dub 10, 2010 11:00

já mám trochu málo větší problém. FRAPS jsem si úspěšně nainstaloval, všechno de v pohodě dokud se nerozhodnu ho zapnout. na liště se objeví Otevírá se FRAPS. ale potom úplně celej PC zamrzne a pomůže jen restart PC. co s mám dělat, aby se mi to zpustilo?

Re: Nahrávání obrazovky...

od Návštěvník » stř bře 10, 2010 19:32

no tak většina her podporuje např:do konzole napiš /record jméno videa a pak dej /demo název videa a můžeš se koukat :) a třeba i nahrávat....já to dělám u Q3A ale nemžu přes fraús (slabé PC)

Re: Nahrávání obrazovky...

od Camazoo » úte čer 30, 2009 08:25

vyzkoušej X-Fire. Problém velikosti souborů u Frapsu je dán tím, že video nemá žádnou kompresi ;)

Re: Nahrávání obrazovky...

od s4rs » úte čer 30, 2009 00:01

boze...hledam program ktery by ulozil co se deje na obrazovce....(hre) ale problem je vtom aby se neulozil ve formatu .avi ale v necem jinem kvuli mista...potom aby se dal soubor otevrit a divat se na nej...a pritom ve vybranych castech treba frapsovat.....takovy asik nenajdu...:(

Re:

od Denus » stř kvě 06, 2009 20:12

Tommy.86 píše:jestli chces nahravat obraz z hry zkus ten fraps, hodne sikovny programek, nahrava i zvuk, vyhoda je ze nebrzdi moc vykon a mensi nevyhoda ze video je nekomprimovane tak zabira trosku vice mista ;)
dalsi programek je AutoScreenRecorder ale ten uz je narocnejsi na vykon, ale zase muzes nahrat cokoli treba co delas na plose :) fraps je jenom na hry nebo video ktere si poustis pres prehravac
no to mi povídej jsem si nahrál pár videi a jedno dvou minutové zabírá 4GB což mě sere

od Tommy.86 » ned bře 18, 2007 14:11

$opt!k píše:mam problém ci si stahnou fraps s registraci a kdyz ho nainstaluju tak mě nejde spustit pls poraďte
napis maila, ja ti ho poslu, snad pojede ;)

od $opt!k » ned bře 18, 2007 14:00

mam problém ci si stahnou fraps s registraci a kdyz ho nainstaluju tak mě nejde spustit pls poraďte

od PCMark » ned led 28, 2007 09:33

Pak jde ještě zkusit AviScreen Classic, pokud u něj vybereš vhodný kodek, tak potom video ani nezabírá moc místa.

od Tommy.86 » ned led 28, 2007 01:18

jestli chces nahravat obraz z hry zkus ten fraps, hodne sikovny programek, nahrava i zvuk, vyhoda je ze nebrzdi moc vykon a mensi nevyhoda ze video je nekomprimovane tak zabira trosku vice mista ;)
dalsi programek je AutoScreenRecorder ale ten uz je narocnejsi na vykon, ale zase muzes nahrat cokoli treba co delas na plose :) fraps je jenom na hry nebo video ktere si poustis pres prehravac

od zener » sob led 27, 2007 23:57

Teoreticky by to jit melo mno, ale nejak bych se do toho nehrnul :lol:

Pro nahravani videa z her (overlay vrstva) je tu program FRAPS a pro nahravani ostatnich veci existuje open source CamStudio

od Vlasta R. » čtv led 25, 2007 14:08

no tak nějak všechno :mrgreen: hry,a pod... chtěl jsem zkusit třeba nahrát video který mam jen ve formátu pro google player,kterej mi nic jinýho nepřehraje pokud je mi známo,tak by se mi to hodilo.... jde mi o to jestli je možný tu grafiku píchnout do Tv karty...řekl bych že ano,ale nejsem si jist

Re: Nahrávání obrazovky...

od oyza » čtv led 25, 2007 13:26

Vlasta R. píše:chci se zeptat jestli je možné připojit výstup z grafiky (S-VHS) na vstup TV karty..? Třeba jestli se to nebude nějak kopat mezi sebou nebo tak něco...Nebo je lepší použít nahrávací soft? Jde mi o to co zatíží systém mín...pokud budu hrát náročnější hru (třeba Battlefield2),tak jak hodně to ovlivní... ? procesor mám C2D 6400,1giga ram 667mhz...moc děkuju ;)
co tim chces nahravat... battlefield?

Nahrávání obrazovky...

od Vlasta R. » čtv led 25, 2007 12:59

chci se zeptat jestli je možné připojit výstup z grafiky (S-VHS) na vstup TV karty..? Třeba jestli se to nebude nějak kopat mezi sebou nebo tak něco...Nebo je lepší použít nahrávací soft? Jde mi o to co zatíží systém mín...pokud budu hrát náročnější hru (třeba Battlefield2),tak jak hodně to ovlivní... ? procesor mám C2D 6400,1giga ram 667mhz...moc děkuju ;)

Nahoru