Download | Programy

PC + zvuk se sekají

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: PC + zvuk se sekají

PC + zvuk se sekají

od Cheaterboy » úte říj 26, 2010 20:23

Ahoj, v nedávné době jsem si stahoval program Guitar Rig a v tom jsem se hrabal v nastavení zvuku konkrétně jsem upravoval vzorkovací frekvenci a to z 44.1 kHz na 48 kHz. No a po pár dnech jsem zjistil že se mi PC strašně seká a při každém záseku se jak kdyby zpomalí zvuk a seká se trvá to asi vteřinu. Tak jsem samozřejmě zkoušel frekvenci zase změnit zpátky na 44.1 kHz ale STÁLE MI TO DĚLÁ!!!:-O Tak jsem si řekl že pomůže odstranění programu Guitar Rig no a to také nepomohlo. Nepomohlo ani obnovení systému o pár dní zpátky. Jsem ztracen! Strašně mě to omezuje v poslouchání hudby nebo sledování filmu kdy mi to pořád cvaká!!! Jsem v koncích moc Vás prosím o rady :?

EDIT: Á zapomněl jsem dodat že čím vyšší operace provádím tím frekventovanější je sekání.
EDIT2: http://hudba-audio-mp3.nahraj.cz/audioz ... azka-zvuku Takto ,,krásně" se mi seká zvuk při rozbalování/kopírování souborů!!!!!!!!! :evil:

Nahoru