Download | Programy

Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

Re: Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

od NSBM » pát led 28, 2011 11:54

2011 píše:mama mi omilem :-( odstranila spravce PC Administratora a nejde s tim Compem nic delat jen na Net a Metin nejde odstranit pokud neco stahnu nemuzu to nainstelovat :-! ????????????????????????????

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

http://www.google.cz/search?hl=cs&safe= ... rd&spell=1

Re: Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

od 2011 » pát led 21, 2011 16:43

mama mi omilem :-( odstranila spravce PC Administratora a nejde s tim Compem nic delat jen na Net a Metin nejde odstranit pokud neco stahnu nemuzu to nainstelovat :-! ????????????????????????????

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Re: Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

od salsaro » stř říj 27, 2010 20:03

nemohu prepnout spravce pocitace

Re: Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

od Anonymous2 » pát úno 27, 2009 18:04

Návštěvník píše:Po instalaci je implicitně nastaven jako správce počítače administrator. Po vytvoření nového účtu mi však po již administrator nejde načíst jinak než přes nouzový režim. Jde o to, že veškerý soft, který se zapisuje někam do registrů je pro mně nyní nepřístupnej, protože byl instalovanej do administratora. Jak mám odstranit ten nový účet, když mi to hlásí, že v PC musí zůstat alespoň jeden správce počítače (administrator tam stále je a je taky správce PC). Když ho v Nouzovým režimu coby administrator odstraním po resetu mi PC stejně najede znova do toho novýho, kterej jsem před tím smazal. :-o U Microsoftu mi neporadili ani u HP, od kterýho mám XP Professional v laptopu jako OEM. Už nevím na koho se obrátit, když mi ani výrobce neporadí!!! :(
nice chlape

Re: Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

od NSBM » ned čer 29, 2008 15:36

cau, nejsem si jistej, ale nestacilo by jen nastavit si prislusna prava?? ;)

TENTO POCITAC -> pravy klik -> Spravovat -> mistni uzivatele a skupiny -> a tam si pridej prislusna prava (2 moznosti: a) Uzivatele - najdi sebe a pridej se do skupiny administrators; b) Skupiny - a zde pridej svuj nick do Administrators)

to by melo stacit ne??

Re: Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

od zener » úte čer 24, 2008 19:18

Start --> Spustit --> control userpasswords2 --> OK.

Objevi se nove okno "Uzivatelske ucty", kde je treba vybrat uzivatele "Administrator". Pokud vybrat nepujde, je treba zaksrtnout volbu "Pred pouzitim pocitace musi...". Az bude vybran uzivatel, je nutne NE-zaskrtnout volbu "Pred pouzitim pocitace musi uzivatele...". Nasledne klik na OK. Mozna bude system pozadovat zmenu hesla. Pokud nechcete zadne heslo, nechte pole nevyplnena a kliknete na OK.

Po uzavreni okna "Uzivatelske ucty" by melo byt vse nastaveno. Nyni staci restartovat pocitac a pri novem startu se pocitac prihlasi pod uctem Administrator.

Odstranění uživatelského účtu (správce počítače)

od Anonymous2 » úte čer 24, 2008 14:08

Po instalaci je implicitně nastaven jako správce počítače administrator. Po vytvoření nového účtu mi však po již administrator nejde načíst jinak než přes nouzový režim. Jde o to, že veškerý soft, který se zapisuje někam do registrů je pro mně nyní nepřístupnej, protože byl instalovanej do administratora. Jak mám odstranit ten nový účet, když mi to hlásí, že v PC musí zůstat alespoň jeden správce počítače (administrator tam stále je a je taky správce PC). Když ho v Nouzovým režimu coby administrator odstraním po resetu mi PC stejně najede znova do toho novýho, kterej jsem před tím smazal. :-o U Microsoftu mi neporadili ani u HP, od kterýho mám XP Professional v laptopu jako OEM. Už nevím na koho se obrátit, když mi ani výrobce neporadí!!! :(

Nahoru