Download | Programy

CD ROM ve Windows ME

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: CD ROM ve Windows ME

od Pepulka » pát led 05, 2007 21:47

eXp10it píše:Prvne me napadlo jenom jestli nemas zakazane pismenko jednotky...ale to je asi blbost kdyz to nevidis i ve spravci hardware. Neni mozne ze mas tu mechaniku pichnutou nadruhem IDecku a to je zakazane? Podivej se na radice a jejich nastaveni jestli tam neni nejaky kanal zakazany.....predpokladam ze ve spravci zarizeni nevidis zadne nezname zarizeni :)
Mám na tom spoustu věcí, tak to nechci formátovat a hlavně nemám CD Win Me na reinstalaci. Když tam dám jiný HDD s Win 98 ta to šlape bez ztráty květinky.
Zapojení je OK, a nikde ve win. nic zakázanýho, protože tam ta mechanika prostě nikde není. Já si myslím, že někde něco chybí ve windows, asi je něco smazanýho.

od eXp10it » pát led 05, 2007 21:31

Prvne me napadlo jenom jestli nemas zakazane pismenko jednotky...ale to je asi blbost kdyz to nevidis i ve spravci hardware. Neni mozne ze mas tu mechaniku pichnutou nadruhem IDecku a to je zakazane? Podivej se na radice a jejich nastaveni jestli tam neni nejaky kanal zakazany.....predpokladam ze ve spravci zarizeni nevidis zadne nezname zarizeni :)

CD ROM ve Windows ME

od Pepulka » pát led 05, 2007 19:27

CD ROMKA je zapojená dobře, BIOS ji vidí a při butování z CD ROMKY to funguje, při spuštění z diskety v DOSu cdromku vidím taky, ale když butuji z HDD Win ME tak ji nevidím, ani v hardwerových profilech, prostě jako kdyby nebyla připojená. Když dám jiný HDD, kde je nainstalován Win 98, tak je vše OK. Rada určitě zní abych přeinstaloval Wokna, ale nemám instalační CD Win ME. Dá se někde něco přepsat, upravit registry, překopírovat nějakou knihovnu atd,atd. Mám i jiný PC s Win XP.

Nahoru