Download | Programy

kde nakupovat?

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: kde nakupovat?

od Pockmat » čtv úno 08, 2007 22:39

Já už několik let nakupuju v SoftComu: http://www.computershop.cz a musím říct, že bez problému. Dokonce mně půjčili i 2x zařízení na vyzkoušení.

od mozek007 » čtv úno 08, 2007 20:21

U CZC jsem taky čekal na výměnu zboží 31 dní. Ale jinak jsem spokojen. A nákupy řeším tak, že si najdu cenu na CZC a koupím to v obchodě v kolíně za tu samou cenu (dohoda). Proč? Nechám vydělat menšího obchodníka a pro reklamaci nic nikam neposílám ale donesu do obchodu co mám kousek.

od PCMark » čtv úno 08, 2007 19:13

no ne vždy to v alfe řeší na počkání, já už mám u nich zdroj v reklamaci asi dva týdny

Re: kde nakupovat?

od Lucky » čtv úno 08, 2007 17:17

Gryc Lukáš píše:Internetových obchodů je hromada, většinou používám Alfacomp.cz ( jsem z Ostravy ), nebo Czechcomputer.cz. V Alfě mají většinu případných reklamací na počkání a ceny více než slušné ( a neplombují PC - obrovská výhoda ), v czechcomputeru vyšší ceny ale lepší výběr. Zkoušel jsem i Alzu a jiné, ale nepřesvědčily mě že by byly něčím zvláštní. :|
Ano v Alfe maji reklamaci na pockani, protoze ti to poradne neotestuji. Ja jsem si takhle vybil zuby, kdyz jsem jim dal vypalovacku a oni to "otestovali" a samozrejme vadu nenasli. Tak jsem jim dodal vysledky testu sveho a ted cekam uz pres mesic na vyjadreni dodavatele. Takze vsichni hrr do Alfy, protoze maji super ceny a straaaaaasne rychle reklamace! :evil:

od Darker » čtv úno 01, 2007 22:32

Je to dobra volba. ja jsem tam naposledy nakupoval asi pred dvema hodinama :D

od Návštěvník » čtv úno 01, 2007 22:30

Asi to vyhrál CzechComputer, pro mě asi nejlepší volba.

Děkuju za radu!

od Darker » čtv úno 01, 2007 22:26

Ja jsem hlavni komponenty nakupoval na http://www.alfacomp.cz, ale skladal jsem si to sam. jinak pokud chces cele PC, tak to kup na http://www.czc.cz. Sestaveni, instalace a zahoreni je zadarmo, pocitac neplombuji a ceny jsou take slusne. Ostatni veci jsem kupoval prave tady.

od Adisis » čtv úno 01, 2007 21:15

no alza pry neni nic moc!!Hlavně je tam celkem draho jo a ještě je celkem good foxpc.cz

od xmickey » čtv úno 01, 2007 19:24

od Adisis » čtv úno 01, 2007 19:22

obchod.cz je taky good nebo barbone taky neni nejhorší :)

Re: kde nakupovat?

od Gryc Lukáš » čtv úno 01, 2007 12:51

Internetových obchodů je hromada, většinou používám Alfacomp.cz ( jsem z Ostravy ), nebo Czechcomputer.cz. V Alfě mají většinu případných reklamací na počkání a ceny více než slušné ( a neplombují PC - obrovská výhoda ), v czechcomputeru vyšší ceny ale lepší výběr. Zkoušel jsem i Alzu a jiné, ale nepřesvědčily mě že by byly něčím zvláštní. :|

kde nakupovat?

od blue » čtv úno 01, 2007 11:14

Dobrý den, rozhodl jsem se pořídit PC a to nejlevnější možnou sestavu viz. sestavy zde na digiworld. Ale jelikož jsem úplný neznalec potřebuju poradit obchod do kterého jen pošlu požadavky a dostanu sestavený poč.
Takže budu velice vděčný za jakoukoli radu či věcnou informaci.
Předem moc děkuji

Nahoru