Download | Programy

odebrani disku ze systemu

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: odebrani disku ze systemu

od oyza » sob úno 17, 2007 18:11

maestro píše:i kdyby to nekdo zkousel odpojit system by odpojeni nedovolil
spis by me zajmalo jak se toho zbavit pro vybrane zarizeni. nechapu proc tam nikde podobna volba neni a v registrech to hledat nechci a ani netusim kde zrovna tohle...

od maestro » sob úno 17, 2007 18:01

i kdyby to nekdo zkousel odpojit system by odpojeni nedovolil

od Jackal » sob úno 17, 2007 17:12

lamka píše:diky moc, vyreseno :cool:
Není zač. ;)

od lamka » sob úno 17, 2007 17:08

diky moc, vyreseno :cool:

od Jackal » sob úno 17, 2007 16:51

Schovat se to ale dá, zkusím ti to popsat.
Na lištu dole dáš pravým myši a dáš vlastnosti, dole je skrýt neaktivní ikony, dáš vlastní, najdeš to zvolené co chceš a dáš nezobrazovat nikdy, jinak to schovat neumím.

Re: odebrani disku ze systemu

od Jackal » sob úno 17, 2007 16:48

lamka píše:Zdravim, mam mozna hloupy dotaz. Mam na pc tento disk . Windowsy mi ale porad nabizeji moznost hdd bezpecne odebrat ze systemu, coz me zrovna netesi, pac bych nerad aby sestra nebo otec zkouseli disk odpojit :). Da se to nejak skryt nebo uplne tudle moznost zakazat? Koukal jsem do spravce zarizeni ale nic jsem tam nevidel :oops: .

Diky za rady :)
Neinstaluj při instalaci IDE ovladače, jen čipsety bez tohoto. Taky jsem to měl a naskakovalo mi u hodin bezpečné odebrání. Dávám jen čipsety, sytém udělá zbytek. WinXP SP2

odebrani disku ze systemu

od lamka » sob úno 17, 2007 16:31

Zdravim, mam mozna hloupy dotaz. Mam na pc tento disk . Windowsy mi ale porad nabizeji moznost hdd bezpecne odebrat ze systemu, coz me zrovna netesi, pac bych nerad aby sestra nebo otec zkouseli disk odpojit :). Da se to nejak skryt nebo uplne tudle moznost zakazat? Koukal jsem do spravce zarizeni ale nic jsem tam nevidel :oops: .

Diky za rady :)

Nahoru