Vagi píše:No promiň, ale nejsem jasnovidec...víš oni někteří lidé dají na konec věty smajlíka a přitom to co napsali, myslí vážně! To jen tak naokraj. Nejsem velkej rádce...jen mě některé příspěvky celkem zarážejí, že na ně prostě musím reagovat...ať se ti to líbí, nebo ne
Mě je to upřímně jedno, ale chce to být trošku taktní a respektovat názor jiných. Nikdo nejsme nejchytřejší, tak si to nedokazujme, ať se ti to líbí, nebo ne.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Rebel44 píše:Kup Seasonic - mam C2D 4GB ram HD2900xt - vsechno pretaktovane a v max zatezi to zre 270W ze zasuvky - mam na to napojenej merak kterej ukazuje aktualni spotrebu. - kdo neveri at se koukne na testy treba na anandtech.com - jediny co sezere 500W je sestava s SLI/CF - a navic se podle me diky lepsi kvalite Seasonic 430W vic nez vyrovna 500W Fortronu.
hele rebele muzes mi rict co mas za zdroj? to by me fakt zajmalo.... 270w - na to se da rict jen: "tomu snad sam neveris..."
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Vagi píše:No promiň, ale nejsem jasnovidec...víš oni někteří lidé dají na konec věty smajlíka a přitom to co napsali, myslí vážně! To jen tak naokraj. Nejsem velkej rádce...jen mě některé příspěvky celkem zarážejí, že na ně prostě musím reagovat...ať se ti to líbí, nebo ne Neříkám, že Enermax je bůh...ale rozhodně patří ke špičce..což se o Fortronovi říct nedá
Mimochodem pěkná věta a souhlasím " Neříkám, že Enermax je bůh...ale rozhodně patří ke špičce..což se o Fortronovi říct nedá ", ale neříkej to moc nahlas. Jinak se tu sežerem.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Vagi píše:No promiň, ale nejsem jasnovidec...víš oni někteří lidé dají na konec věty smajlíka a přitom to co napsali, myslí vážně! To jen tak naokraj. Nejsem velkej rádce...jen mě některé příspěvky celkem zarážejí, že na ně prostě musím reagovat...ať se ti to líbí, nebo ne
Mě je to upřímně jedno, ale chce to být trošku taktní a respektovat názor jiných. Nikdo nejsme nejchytřejší, tak si to nedokazujme, ať se ti to líbí, nebo ne.
Nikdo nejsme nejchytřejší...ale od toho tu jsou diskuze, abysme vyjadřovali svoje názory...a ty má holt každý jiný...ať se ti to líbí, nebo ne
Rebel44 píše:Kup Seasonic - mam C2D 4GB ram HD2900xt - vsechno pretaktovane a v max zatezi to zre 270W ze zasuvky - mam na to napojenej merak kterej ukazuje aktualni spotrebu. - kdo neveri at se koukne na testy treba na anandtech.com - jediny co sezere 500W je sestava s SLI/CF - a navic se podle me diky lepsi kvalite Seasonic 430W vic nez vyrovna 500W Fortronu.
Asi tomu také nevěřím. Zkoušel jsem mnoha způsoby změřit spotřebu mé sestavy a došel jsem na cca 330W. Jen ta tvá karta potřebuje malou elektrárnu.
Nevím, nevím, tomu se prostě opravdu věřit moc nedá. Kdyby jsi měl jinou kartu, tak možná by se dalo uvažovat, ale .......
njn jackale ty mas vyhodu v tom am2 ee, jeden disk a pak to fakt zere cca 340w - s hd2900 kterou nemas rad by ti to zralo cca 400w - mrcha jedna
kdyz bys mel 3 disky, nejakej ten usb navic a ne eecko tak ses na 430-450, btw ten enermax ma 500w ale v peaku garantovanejch dokonce 550w... no proste enermax no
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
oyza píše:njn jackale ty mas vyhodu v tom am2 ee, jeden disk a pak to fakt zere cca 340w - s hd2900 kterou nemas rad by ti to zralo cca 400w - mrcha jedna
Nevím jak jsi přišel na to, že tu grafiku nemám rád, ale budiž. To není o tom mít rád nebo nemít rád. To jsou celkové sympatie a je mi prostě blíž už několik let nVidia, ale to snad nebudem řešit v tomto tématu.
Mam na zasuvce meric spotreby (ukazuje aktualni odber ze site) kdyz to sectes tak to odpovida - 70W procesor C2D 180W grafika par watu drobnosti okolo = 270W mimochodem zdroj je Enermax Infiniti 720W - koukni se treba na testy grafik na Anandtechu - maj tam taky zmerenou spotrebu a uvidis ze to odpovida
Jackal píše:
Asi tomu také nevěřím. Zkoušel jsem mnoha způsoby změřit spotřebu mé sestavy a došel jsem na cca 330W. Jen ta tvá karta potřebuje malou elektrárnu.
Nevím, nevím, tomu se prostě opravdu věřit moc nedá. Kdyby jsi měl jinou kartu, tak možná by se dalo uvažovat, ale .......