Download | Programy

Ati radeon 9550

Grafické karty ATI, nVidia, Matrox, Intel, VIA ... a jejich přetaktování

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal »

To není možný. To vypadá na nekompatibilitu HW se SW. Určitě máš WinXP SP2 s nainstalovanými ovladačí čipsetů a grafiku co popisuješ ??

Nemáš náhodou integrovanou grafickou kartu ??

Edit: nevím kde by mohl být problém, pokud máš grafiku co píšeš a systém XP, tak nevidím žádný důvod proč neproběhne instalace. :?

Edit: jestli tomu dobře rozumím, tak to píše, že nemáš ovladače na typ grafiky a systému. Ptal jsem se na integrovanou, aby to nedetekovalo jí a proto to píše o jiných ovladačích. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

Athlon64 píše:To není možný. To vypadá na nekompatibilitu HW se SW. Určitě máš WinXP SP2 s nainstalovanými ovladačí čipsetů a grafiku co popisuješ ??

Nemáš náhodou integrovanou grafickou kartu ??

Edit: nevím kde by mohl být problém, pokud máš grafiku co píšeš a systém XP, tak nevidím žádný důvod proč neproběhne instalace. :?

Edit: jestli tomu dobře rozumím, tak to píše, že nemáš ovladače na typ grafiky a systému. Ptal jsem se na integrovanou, aby to nedetekovalo jí a proto to píše o jiných ovladačích. ;)
Počkej co myslíš naisntalovane čipsety??? to ja vubec nevim co to je:(
Jinak jsem zapoměl upozornit že mam intergrovanou zvukovou kartu a win xp serivce pack 2 :roll: fakt nevim:( nejde mi spustit žadna hra:X a když třeba jsem na internetu tak když jedu kolečkem dolu tak mi to tak zasekava..a mělo by to hladce projet ..nwm no zkuste ještě nejak popřemyšlet ja vubec nevim..ale zatím diky

EDIT: sorka trchu jsem odbočil..mam intergrovanou zvukovku ale to nikoho nezajima:D o te grafice si nejsem jist ale interrovana by byt nemela myslim.
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal »

Ovladače čipsetů jsou na to, aby HW spolupracoval se SW jednoduše napsáno a ty jsou na CD které jsi dostal k základní desce a jsou velmi důležité. ;)

Integrovaný zvukový kodek je v tomto problému mimo. ;)

To sekané rolování je příčina nenainstalovaného ovladače grafiky. Jestli máš popisovanou grafickou kartu, tak by měla být v PCI a tam vede i kabel od monitoru. Máš kabel dole do slotu PCI, nebo kabel vede do základní desky ??

Edit: jo a necituj mě pořád. :D Není to nutné. :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

:? :? vubec nevim co myslíš ale kabely mam pořad stejně..nevim, určitě mam dobře zapojene kabely:D
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal »

To určitě máš, ale rád bych se dověděl, jestli máš opravdu integrovanou grafickou kartu, nebo tu co máš v tématu. Ovladače na Ati radeon 9550 se nechytají a to je divné, tak se chci dopídit jakou to vlastně používáš grafiku. ;)
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

a jak to zjistím? zvukovku intergrovanou mam ale toje podle me vsechno co mam interrovane v kompu..grafika se MYSLÍM kupovala zvlašt..no ja ten komp nestavěl a ten kdo mi ho stavel asi před 2 rokama za 40 000 a dal mi tam tak hodne nekvalitni HW tak bych ho žaloval:D no to bylo trochu mimo.. zkute poradit jak zjistim zda ji mam intergrovanou

edit: Zde info o me zakl.desce, nemam intergrovanou

http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=5411
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal »

Stačí se podívat zezadu na skříň. Jestli máš dole volné sloty, nebo je tam jeden co má výstup na grafiku. Jestli je to na desce, tak by kabel od grafiky byl zastrčenej vedle siťové karty, nad zvukem. Jinak ti to řekne přesně program Everest. ;)
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

program everest mam..zde je screen.

nešlo to na imageshaack tak jsem to vložil zde..

http://www.edisk.cz/stahni/66136/everes ... .25MB.html
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal »

Já už nevím, nevím co dál. Nechápu, že vhodný ovladač pro grafiku a systém nejde nainstalovat. :roll:

Co zkusit instalaci ze správce ?? Zkus to. Nedávej setup na ovladači, ale zkus si ho natáhnout přes správce. Jinak už nevím. :?
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

Vubec nejde..jinak chci se zeptat..můžu zkusit nejprve odinstalovat software a pak třeba zkusit nainstalovat..nevim jestli to pujde neco odinstalovat i když nic nemam asi instnute:D amm atam ale možnost odinstalovat sooftware..zkusil bych to.počkam na vasi radu

Edit: napadle me jeste jedna a vec že spustim nouzovy režim a v něm to nainstaluju..v instalaci jsem pokročil trochu dal ale poote to apsalo ,, 1607:Nelze nainstalovat installShield Scripting runtime.
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal »

Vyzkoušej vše co tě napadne, není co pokazit. ;)
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od renox »

Co zkusit stahnout ovladac od vyrobce te graficke karty? Muze se lisit, tj. od MSI, Asus nebo co to je.

EDIT: jeste je jedna moznost, spustit instalaci catalyst /stejne je to i u nvidie/ , vybrat adresar, kam se to ma rozbalit, odkliknout, aby se rozbalilo a dal si toho nevsimat. Hlavne to nezavirat, jinak se to smaze. Potom pres spravce hardware dat aktualizovat ovladac (pokud je tam jen ten nouzovy, tak nainstalovat novy hardware) a rict, ze ovladac mas v tom adresari z prvniho kroku. Tim se vyhnete pouziti instalatoru /pokud chyba neni jeste pred rozbalenim/. Casto jsem to takhle delal.
Naposledy upravil(a) renox dne pát srp 10, 2007 16:14, celkem upraveno 1 x.
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

renox píše:Co zkusit stahnout ovladac od vyrobce te graficke karty? Muze se lisit, tj. od MSI, Asus nebo co to je.

Nevim kde bych to nasel..
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od renox »

to ja bohuzel taky moc ne, jeslti to v everestu neni, pak bude nejlepsi otevrit pc a primo se na tu kartu podivat...
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

Já tomu vůbec nerozumím.. ale přece to nemůže byt tohle veci..prostě je to blbost aby mi nešela normalně nainstalovat grafika..

nwm co delat..v tom nouzovem rezimu se mi akorat ukazalo že jsem nainstalovat nejaky ATI HYDRAVISION což neni žadny .exe soubor
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od renox »

Vypada to, ze chyba bude mozna uplne mimo grafiku, mrkni se sem http://support.microsoft.com/kb/888019/cs , je tam par veci, ktere se daji udelat pri vyskytu tebou popisovane chyby. Pak by instalator grafiky mel fungovat.
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

No početl a prozkoušel jsem fakt všechno co šlo..Jinak tak mě napada. ted si budete asi myslet že jsem dmnt:D ale ja jsem vam něco neřek..Nemůže to byt tím že mám cd od kamoše??:D ktery ma asi jinou grafickou kartu? a když jsem se dival na přiruču byly tam dva krasne obrazky kterym jsem si predtim nevsiml a to asi ktere radeonky to podporuje..bohužel nebyly mezi nimi napsany sapphire radeon 9550 :D což je moje..myslíte že je to tím? ja svoje cd nemam , nekde jsem ho dal a vube nevim kde.. :D :D :D :D :D
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od renox »

to vysvetluje tu prvni chybu, ze nebyl nalezen podporovany hardware. Stahni si ovladace z internetu. Nejlepe tady
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html
to je pro ten tvuj model

edit: odkaz jsem na prvni pokus dal spatne, ted je ok a stahni si jen ten display driver
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

renox píše:to vysvetluje tu prvni chybu, ze nebyl nalezen podporovany hardware. Stahni si ovladace z internetu. Nejlepe tady
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html
to je pro ten tvuj model

edit: odkaz jsem na prvni pokus dal spatne, ted je ok a stahni si jen ten display driver
dyt jsem ho stahoal asi tak 3x ale tak jeste ho stahnu no:) stejně to nepujde nainstalovat ten display driver..napisu o to hodilo za chybu

EDIT napsalo to tohle ,, Setup did not finf a driver copatible with your current hardware or operating system.Seting will now exit
zOted
Nováček
Nováček

Příspěvek od zOted »

Takže je problem nevyřešen?? :( :( :( :(
Odpovědět