Čau potřeboval bych radu.Potřebuji zapojit síť na počítačích mezi win 98 win xp.říkal jsem si že to bude jenom zaklapnout káblík, ale ono nic .No ale teď k věci.Mám dva počítače klasický křížený kabel a vůbec netuším jak na to.Skoušel jsem nějaké návody zatím teda bez úspěchu.Chtěl bych aby systém win 98 používal připojení pc s win xp.Jsou v něm 2 síťovky - v jedné je kabelový modem na připojení k internetu a v druhé mám zapíchlý už zmíněný kabel.Na druhém pc(což je trochu šunka) mám ty 98 a furt to nemůžu dát dohromady.Nereaguje mě ani spojení do stejné sítě natož ten net.
Je to pro ségru tak se pls ozvěte rychle už mě s tím lezením sem štve hh.Nic díky moc za rady
Už jsem zprovoznil síť, ale stále nefunguje ten internet na win 98.Fakticky nevím jak na to. Jak na tu konfiguraci ip adres atd. Návod jsem četl, ale není tam jasné jestli mám nastavit dns adresy na obou pc nebo jen na jednom pls help. Díky všem
ještě je třeba na tom PC XP zapnout ve vlastnostech síťové karty (té, co jde k internetu) sdílení připojení Internetu. Na PC s win98 stačí dát příjem IP adresy s DHCP sevru.
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
jak sem už napsal ten kompl pomalu nerozjede ani ty trapné win 98.Jinak hoši díky moc ale už sem to konečně rozjel. Trvalo to dlouho jako prase ale už to jede