mam dve verze cod2, jednu original (cz) a druhou co jsem si stahnul z netu, dale mam dve verze patche 1.3, jednu pro anglickou verzi a druhou upravenou z gameparku ktera se da pouzit jak pro anglickou tak pro ceskou verzi.. zkusil jsem vsechny kombinace ktere jsou, jako pouzit na kazkou verzi kazdy patch a vysledek byl vzdycky stejny, kdyz se nacitala mapa, stavalo se ze zatuhnul pocitac.. dokonce jsem i zkousel nekolikrat nainstalovat ciste operacni system a hru ale porad to same
a pretaktovanim to neni, vratil jsem to do puvodniho stavu, problem stale zustaval
mam novy procesor, nove pameti a nic se nezmenilo, takze softwarem to nebylo, procesorem ani pametma taky ne, tak zbyvala jenom zakladni deska a grafika a jelikoz tenhle problem uz nekdo mel, vsiml jsem si ze mel stejnou zakladni desku jako ja, a rekl mi ze problem je v desce a kdyz si zapnu TS nebo Vertigo ze se toho problemu zbavim.. i kdyz je to neuveritelne, funguje to

.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.