Download | Programy

Probléém :(

Grafické karty ATI, nVidia, Matrox, Intel, VIA ... a jejich přetaktování

Moderátoři: Awast, Moderátoři

RefuGee

Probléém :(

Příspěvek od RefuGee »

Hoj lidi...asi nejdřív začnu tim co mám za kompa....mám Amd 1800 taktlý na 2,1 ...ram 512+256 ...a rozhodl jsem se investovat do nové grafiky....koupil jsem ati 1650 pro ...do agp....tu kartu jsem kupoval víceméně jenom kvůli CSS ......aby už se to dalo hrát...před tim jsem měl s ati 9100 na 640x480 na low detaily....asi 40 fps....a ted s tou novou grafikou mám TŘICET...... :((((( ovladače na desku mám ok....new 4in1 + graf ovl. new....nevim snad všechno mám.....nevim jestli to není blbě nastavený v tom catalistu....fakt netušim....pls poraďte někdo :(
Fox
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fox »

ja bych zkusil stahnout nejnovejsi ovladace z http://www.ati.com

Nejdriv poradne odinstalovat tyhle stary a nainstalovat novy a pokud to nepomuze preinstalovat celej system.
RefuGee

ati 1650 :(

Příspěvek od RefuGee »

....hele všechno...už jsem udělal...ty ovladače z ati...i systém :( fakt nevim...ale když sem nad tim tak přemejšlel....je kokotina...aby mi chodil f.e.a.r na max bez škubnutí.....a css chodilo s 30 fps....to bude někde v nastavení ....tý graf..nebo fakt nevim
DJDMX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: ati 1650 :(

Příspěvek od DJDMX »

RefuGee píše:....hele všechno...už jsem udělal...ty ovladače z ati...i systém :( fakt nevim...ale když sem nad tim tak přemejšlel....je kokotina...aby mi chodil f.e.a.r na max bez škubnutí.....a css chodilo s 30 fps....to bude někde v nastavení ....tý graf..nebo fakt nevim
Nahod si default config ;)
Paxi normal pohraj s rate-ami a fps max ;)

takhle to aspon funguje u CS 1.6... Teoreticky by to melo jiti v Source (sou postavene na stejne platforme..)
Nebojim se smrti, jenom kdyby nebyla naporad
Odpovědět