Zdravim lidi....mel bych takovej problem. Paril sem na kompu a nekolikrat se mi sekl a hlasil:CPU fan error. Myslel sem ze mysli vetrak u procesoru, jenomze tedka se mi sekl....a kdyz ho chci zapnout....vetrak u grafiky se ani nepohne....tudiz ted nemuzu zapnout pocitac, vetracek nejde rozbehnout ani prstem...muze mi prosim nekdo pomoct...nebo poradit jak bych mel asi postupovat?
PCMark píše:hehe ja sem si dal na grafiku box chladič z P4 a od té doby není grafika slyšet a chladí to přímo super, akorát taková instalace není pro každého ...
heh...to ses frajer...se nekdy stav taky bych to potreboval
Není mozný ze problem vyvolal zdroj? Jeden týpek mi rikal ze mohlo dojit k prepetí ve zdroji ktery pak usmazil motorek ve ventilatoru...
jinak ja se v hardwaru tak moc nevyznam a nechci udelat nejakou blbost...mam ge force 5900 XT. Nasel sem si na netu tenhle chladic a ptam se esli to s tim pujde?
No tak sem pro jistotu vyzkousel nahradit svoji grafiku jinou....a kupodivu PC se chovalo naprosto stejne....tzn. ze vymenou vetracku to asi jen tak nespravim....zeby opravdu ten zdroj?