Názvy jednotlivých diskuzí bych udělal tučným písmem nebo jinak barevně, takhle jsou málo výrazné a splývají s ostatními texty. Jinak pěkný že dete s dobrou.
C2D E6550@2,8Ghz, ASUS P5K-E, ZOTAC 8800GTS 512MB, 4x1024MB A-Data 800MHz, WD 500GB, Seagate 500GB, Corsair 520W, Windows Vista 64bit, Acer AL2723W - 27" -SPVA
No sorry chlapci, ale tohle "nove" ddforum jste zmrsili. Melo skvelej, neokoukanej vzhled, patrilo k ddworldu a taky bylo mimo jine cele cesky. Ztratila se originalita a bohuzel i prehlednost. Skoda.
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Radeon™ píše:Tjn..Ta přehlednost by se měla změnit..A s originalostí nic nezměníš..Jenom kdyby sme měli svůj vlastní vzhled.
no, prave, takovyhle forum je kazdy druhy, ted kdyz vynecham ty podivny ikony zda je sprava nova, atp...
fakt me to mrzi, stary forum melo svuj punc.
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Taky s váma souhlasím. Přijel jsem z lyžáku natukám pcmark.info a koukám kde to jsem. Vůbec se mi to nelíbí.
Dříve to bylo přehlednější hezčí. Ale tohle nebyl moc dobrý krok. A ještě ta angličtina do toho. FUJ!
Bohužel po delším zkoumání musím taky souhlasit. Ale vemte v potaz, že se nezměnil jenom vzhled, ale je tady i spoustu nových funkcí (což beru jako plus).
patap píše:Bohužel po delším zkoumání musím taky souhlasit. Ale vemte v potaz, že se nezměnil jenom vzhled, ale je tady i spoustu nových funkcí (což beru jako plus).
a taky vemte v potaz, že to zabralo víceméňe tři dny
huraaa, tohle je lepsi .) sice je to jeste nedoladeny, ale DIK!
- chtelo by to jeste zmenit ikonky jako Quete na cesky, zmenit trochu horni panel o uzivateli, aby to bylo v rade a ne tenhle nesmyslnej dvouradek a ten sikmej napis o stavu online je taky dost neprijemnej, jak je vsechno hnany vodorovne a najednou tahle zubata mrcha
jinak super
Radeon™ píše:Vím jaká to je dřina nainstalovat BB a nastavit aby vše vyhovovalo.....
Sry za OT, ale... Jaka je drina nainstalovat phpBB forum? Zkopirujes soubory, spustis "instalaci", nastavis udaje o DB, zkopirujes config, smazes par slozek a jedes - otazka 3 min
Pokud mas vymyslene hodnosti, nazvy, popis a opravneni temat, zkratka je tam jen natukas. Nevim, neprijde mi to tak pracne. Jestli Je to prace na hodinu?
A pri prevodu je to dost obdobne... Vzdyt vetsinu veci dela konverzni skript
PC:AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27" NB1:Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu NB2:MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3 NB3:IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB mobil:Sony Ericsson Xperia X1 YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Zener, nemluvil jsem jenom o instalaci phpBB mluvil jsem všeobecně o BB systémech.
Zkoušel jsi instalovat IPB ? Zdřejmě ne. Sice instalace trvá 2x tolik než phpbb, ale zase to stojí za to...
Dal bych sem odkaz, které forum to je.. ale to by bylo proti pravidlům
Radeon™ píše:Zkoušel jsi instalovat IPB ? Zdřejmě ne. Sice instalace trvá 2x tolik než phpbb, ale zase to stojí za to...
Ja jsem porad nepochopil, co mas s tim IPB. Pochopil jsem, ze je to forum, ale... co nabizi navic oproti treba phpBB3?
PCMark píše:Zkoušel jsi převádět fórum podobného rozsahu, jako je tohle (70MB db) ?
Zřejmě asi ne...
Jasne, ze ano. Velikost souboru prakticky nehraje roli. Kdyz na serveru nastavis nejaky dlouhy cas pro vykonavani skriptu, jde to uz samo Sice pak netrva na serveru prevod minutu, ale treba pul hodiny. Ale komu to vadi?
PC:AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27" NB1:Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu NB2:MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3 NB3:IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB mobil:Sony Ericsson Xperia X1 YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru