Download | Programy

klepe se obraz

Zdroje, monitory, tiskárny, scanery, myši, klávesnice, zvukové karty, CD a DVD mechaniky a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

atjovvv
Nováček
Nováček

klepe se obraz

Příspěvek od atjovvv »

zdravim všechny.pomůže mi prosim někdo.Mám LCD Samsung 920 19´´ a TV kartu Leadek TV 2000 XP.Po zapojení koaxu od televize do PC se mi rozvlní obraz na monitoru když nesleduju TV ,ale jsem ve Windowsech,proto musim mít vytaženej kabel od TV ,když nekoukam na TV a jsem na PC.Pooooomoc prosim.
Pockmat
Moderátor
Moderátor

Re: klepe se obraz

Příspěvek od Pockmat »

Bud to bude nejaky ruseni nebo vadna Tv karta. Musim rict, ze tyto tv karty nejsou prilis kvalitni zalezitosti! Mam ji taky a mel jsem s ni problemy...
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
maestro
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maestro »

Leadek TV 2000 XP byly celkem dobre karty.

Bude to nejspise nejaky ruch, jak se toho zbavit netusim :)
Pockmat
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pockmat »

Dobry karty? Ja co znam lidi co je meli, tak meli potize. Mne se treba odporoucela a problem byl v tom, ze se jaksi vymazala pamet cipu ci co a kamos mne ho musel pracne znova nahrat a odpajet obvod, ktery to delal... Jinak receno, Leadtek bych si uz v zivote nekoupil! :idea:
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
zener
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od zener »

Myslim, ze maestro ma pravdu s tim rusenim... Prozkoumej celou cestu koaxu od PC az ke zdroji. A snaz se koax dostat co nejdal od rusisich elementu - zasuvky, elektronicke zarizeni.
maestro
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maestro »

Pockmat píše:Dobry karty? Ja co znam lidi co je meli, tak meli potize. Mne se treba odporoucela a problem byl v tom, ze se jaksi vymazala pamet cipu ci co a kamos mne ho musel pracne znova nahrat a odpajet obvod, ktery to delal... Jinak receno, Leadtek bych si uz v zivote nekoupil! :idea:
prodavame Winfast Leadtek hodne, nejsou s nimi problemy :)
Zdenek
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek »

S některými Leadtek kartami skutečně jsou problémy, a to až takové, že si karta sama omylem poškodí firmware a přestane fungovat. Net je toho plný. To chvění obrazu bude asi zemní smyčka. Zkus dát monitor na zkoušku dál od klubka drátů a další elektroniky. Teoreticky by šlo do koaxu zařadit oddělovací transformátor, ale to není pro laika.
Zkus i jiný monitor, některé jsou náchylnější na mag. rušení. LCD ti to dělat nebude.
Zdenek
Odpovědět