Download | Programy

LINUX???

Instalace, nastavení a správa systémů Linux

Moderátoři: Zdenek, Pockmat, ladarozan, Moderátoři

Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvek od renox »

Oboje :-) Ty distribuce byvaji multijazycne.
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Aha diky ;)
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od overclocker123 »

To ti pak řeknu až přijde. Ale mněl by být český.
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Už jsem si taky objednal :P
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od overclocker123 »

Tak pak to nějak nainstalujem.
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Jestli se mi do toho bude chtít ;)
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sedlo »

Píšou tam sice zcela zdarma, ale stejne se radši zeptám. Platí se poštovný??
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Ne.
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sedlo »

Tak to je jistý už si je du objednat :D :D
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Zdenek
Čestný člen
Příspěvky: 205
Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek »

patap píše:Chtěl bych se zeptat.
Bude ten linux česky co pošlou nebo anglicky?

Obsahuje desítky jazyků, na prvním okně průvodce instalací klikni na řádek Čeština a zbytek bude už jen česky.
Zdenek
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od overclocker123 »

Mám to.
Je to zadara. Akorát nevim jak to nainstalovat. :oops:
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Už ti to přišlo?
Jinak s instalací koukni na pctuning.cz
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od overclocker123 »

Jo dneska. Já už sháněl jinde. A dneska kuk a je to tady. Docela jim to trvalo.
Přišlo to z Belgie.

EDIT:Nechceš mi sem dát zrovna odkaz? Nechce se mi to hledat.
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvek od renox »

A o cem se to tady bavime Ubuntu? Nabootuj CD nebo DVD a v grafickem prostredi je pak vlevo nahore rozbalovaci menu (neco jako start ve windows), tam myslim pod systemem je instalace.

http://wiki.ubuntu.cz/Instalace
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od overclocker123 »

nn o kubuntu.
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvek od renox »

to je z tohohle pohledu to same (Kubuntu pouziva KDE misto Gnome, coz vam muze ted byt uplne jedno, instalace je stejna)

EDIT: aha, v KDE je to menu jinak usporadane. Takze:
http://wiki.ubuntu.cz/Instalace/Kubuntu
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Mě by měli přijít oba dva.Budu potom kutit na PC2 co mám v podpisu.Chtěl bych tam mít Linux i WinXP.Snad mi ten návod na PCT pomůže.
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od overclocker123 »

Tak už to mám naninstalovaný. Je to fakt super. Kdyby byli hry na LINUX tak XPčka atd. Od MICROSOFTU nepoužívám. Akorát nevím co je že mi nejde čeština ale nějak mně to netrápí.
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Příspěvek od zener »

overclocker123 píše:Kdyby byli hry na LINUX tak XPčka atd.

http://wiki.ubuntu.cz/Hry
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

OC123: Koukni na toto: http://www.linuxsoft.cz/sw_detail.php?id_item=144

Jinak dneska mi to už taky přišlo.Jak se tak koukám na Kubuntu je třeba 384mb ram kdežto já mám v PC2 pouze 256mb.Ale nebyl bych to já abych to neskusil :D

Edit: http://pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=25&Itemid=42
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Odpovědět