Download | Programy

Potrebuju pomoc

Instalace, nastavení a správa systémů Linux

Moderátoři: Zdenek, Pockmat, ladarozan, Moderátoři

Anonymous2
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2203
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Potrebuju pomoc

Příspěvek od Anonymous2 »

mam v notasu Linux a potrebuju vedet jak tam mam dat windovsi poradte pls?
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od zener »

Rozdelit disk, vytvorit novy oddil, kam nainstalujes windows.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Anonymous2
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2203
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od Anonymous2 »

zener píše:Rozdelit disk, vytvorit novy oddil, kam nainstalujes windows.

nechce mi to nacist boot
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od zener »

Nacist boot? Trochu nevim, co si pod tim mam predstavit. Boot ceho?
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Anonymous2
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2203
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od Anonymous2 »

zener píše:Nacist boot? Trochu nevim, co si pod tim mam predstavit. Boot ceho?

proste kdyz tam dam visty tak mi to nenacte nic.A jak si to myslel ty stim rozdelenim myslis v biosu nebo jak??
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od zener »

Popravde bych Ti moc nedoporucoval, abys to delal sam. Neber si to nijak osobne, ale pokud nevis, jak nabootovat z CD, jen velmi tezko bys menil velikost oddilu. Je to hodne citliva prace, muzes velice snadno prijit o data.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Anonymous2
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2203
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od Anonymous2 »

zener píše:Popravde bych Ti moc nedoporucoval, abys to delal sam. Neber si to nijak osobne, ale pokud nevis, jak nabootovat z CD, jen velmi tezko bys menil velikost oddilu. Je to hodne citliva prace, muzes velice snadno prijit o data.

prosimte ja vim jak bootovat z cd ale nastavim tam ten disc na boot a nactou se mi zase linuxy co stim?
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od zener »

V BIOSu musis nastavit bootovani z opticke mechaniky. Prip. existuji klavesy na boot menu. Je to ale hodne odlisne na vyrobci. Casto je to F12, F11, F9.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Anonymous2
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2203
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od Anonymous2 »

zener píše:V BIOSu musis nastavit bootovani z opticke mechaniky. Prip. existuji klavesy na boot menu. Je to ale hodne odlisne na vyrobci. Casto je to F12, F11, F9.

diks uz to jede
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od NSBM »

Návštěvník píše:
zener píše:V BIOSu musis nastavit bootovani z opticke mechaniky. Prip. existuji klavesy na boot menu. Je to ale hodne odlisne na vyrobci. Casto je to F12, F11, F9.

diks uz to jede

:smt046 aspon ze tak :ups: ;)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Návštěvník

Re: Potrebuju pomoc

Příspěvek od Návštěvník »

ahoj mam problem jak mam nainstalovat kodeky na přehravač videa
Odpovědět