Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob lis 23, 2019 02:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 18:40 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Šup sem s výsledkama...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 18:44 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
ja sem dnes na svy sestave dosahl v 3d marku 06 10445 z puvodnich 10246. Asi novy ovladace.. Ale vsichni se tu chlubite s 3d markama ktery jsou k nicemu :) Jen si pockejte na crysis tam se myslim zadejcha i 8800ULTRA :evil:

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 20:41 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
maschito píše:
vtipné to neni....
těchto bodů jsem,ale
dosáhl uz po pretaktování..
bez toho mi to dělá taky nad 11000.....:-)

jesli sis vsimnul citace tak jsem ragoval na Saawa :)

_________________
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 22:49 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 07, 2007 13:45
Příspěvky: 4
Bydliště: Sušice
verim tomu, ale nerad delám ukvapené závery... :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 08, 2007 18:56 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Příspěvky: 139
Bydliště: Žamberk
tak moje sestava dělá v 3d marku 06 jen 7009 budů :( Čím to bude? Asi procesor že?

_________________
ASUS EEE PC 900A


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 08, 2007 19:53 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
VGA potočit nahoru.... jinak opravdu na honění bodů v 3DMarku06 je potřeba dvou až čtyřjádrový procesor...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 08, 2007 20:47 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 07, 2007 13:45
Příspěvky: 4
Bydliště: Sušice
Fox píše:
ja sem dnes na svy sestave dosahl v 3d marku 06 10445 z puvodnich 10246. Asi novy ovladace.. Ale vsichni se tu chlubite s 3d markama ktery jsou k nicemu :) Jen si pockejte na crysis tam se myslim zadejcha i 8800ULTRA :evil:



picik....tak Crysis zvládá 8800GTX...na plný...detailíky..v pohodě, takze o Ultra no comment...
inak.....sem juknul na youtube a taky známej v Německu si ho uz také uzívá.... :) :cool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 08, 2007 20:55 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
A to se 3DMarků týká jak??

Na to je tu jiný thread... http://forum.ddworld.cz/viewtopic.php?t=3361

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 08, 2007 21:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Hele buďte rádi za to co máte s mojí bejvalou sestavou jsem dělal 1700 bodů ale bohužel jen v 3DMarku 03 :cool:

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 09, 2007 06:05 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Příspěvky: 139
Bydliště: Žamberk
tak sem grafiku trochu potočil a už mám 7277. ještě ji trochu přidám, polechtám procesor a snad z toho ještě něco vymáčknu :D

_________________
ASUS EEE PC 900A


Naposledy upravil P-tech dne pon kvě 12, 2008 19:07, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 07:59 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Rád bych taky otestoval.....abych tu nebyl za hanbu :x

Sestava v podpise

(neskladal jsem ji sam :oops: )

Myslím že bych mohl pár bodů utrhnout , s PC nejsem tak profesionální jako vy ale moje znalosti mi stačí :roll:

//EDIT

Obrázek

:cry: Mam z toho radost až brečím ..... ale dam pres 40k v poho protoze to sem se divala jeste na pár pařmenů , měla zaplý ICQ a telefonovala pres SKYPE :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 13:23 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Světový rekord je 84k ....

Kód:
http://www.nordichardware.com/news,5177.html


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 22, 2007 12:03 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Fox píše:
ja sem dnes na svy sestave dosahl v 3d marku 06 10445 z puvodnich 10246. Asi novy ovladace.. Ale vsichni se tu chlubite s 3d markama ktery jsou k nicemu :) Jen si pockejte na crysis tam se myslim zadejcha i 8800ULTRA :evil:


Není to tak horký jak to vypadá. Na 8800GTS 640MB co jsem měl na rozlišení 1280x1024 a vše Medium, byla hra naprosto plynulá. Při větším rozlišení se mi rozhazovali barvy, ale co chci od Beta dema. ;)

Mimochodem při rozlišení 1280x1024 a vše medium, byla hra naprosto graficky krásná. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 3D Mark 2006
PříspěvekNapsal: úte říj 23, 2007 20:24 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 20:14
Příspěvky: 8
:| Tak já mám tedy silně podprůměrný výsledek v 3D Marku 06:

Obrázek

Asi mi to kazí GPU.

Sestavu mám:

- CPU Intel Core Duo E6600 - 2.4GHz
- GPU ATi Radeon X1950 Pro 256 PCI-E
- RAM 4GB 800MHz
- Windows Vista Premium


:(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 23, 2007 20:57 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Na GPU ATi Radeon X1950 Pro 256 PCI-E jsou to adekvátní čísla. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 3D Mark 2006
PříspěvekNapsal: úte říj 23, 2007 21:16 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 20:14
Příspěvky: 8
Asi je zbytečné ptát se zda mi výkon výrazně stoupne pořídím-li si alespoň GPU GF8800GTS 320. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 23, 2007 21:59 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Ano, výkon rapidně stoupne. Ty čísla by se měli potom pohybovat okolo 9 tisíc. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2007 17:08 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 16, 2007 05:48
Příspěvky: 170
3dmark2001-24765 bodů bez OC......AMD 4200+,paměti 667 ddr2 2x512,1x1024...single chanel,grafika Asus Eax 1950Pro......ODPOVÍDÁ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2007 18:45 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
3DMark 2001 neber vážně a nech toho dědečka už spát. Stáhni si 3DMark 2003/05/06, pak jsem dej výsledky a porovnáme výsledky. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: vysledek
PříspěvekNapsal: ned říj 28, 2007 08:23 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
3Dmark05- cca 10 050b.

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group