Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 18:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 3D Mark 06
PříspěvekNapsal: pon říj 29, 2007 13:36 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 20:14
Příspěvky: 8
Tak sem si pořídil novou grafickou kartu ASUS NVidia GeForce 8800 GTX ale skóre mám pořád nějaké nízké mi přijde....

3D Mark 06: 9864

:cry:


Naposledy upravil Vlasticek dne úte lis 20, 2007 09:37, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 29, 2007 14:36 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Mám tu samou kartu a dělám okolo 11 tisíc, ale mám větší frekvenci processoru. Když trošku přetaktuješ dostaneš se také na okolo 11 tisíc. Mám takoví pocit, že malou brzdou jsou i Vista. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 29, 2007 15:41 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Hlavní brzdou je opravdu CPU... respektive jeho nízká frekvence...

Jinak Quad core rulezzz...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 3d mark 06
PříspěvekNapsal: pon říj 29, 2007 16:09 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 20:14
Příspěvky: 8
Zkoušel sem přetakt na 3ghz, ale teploty mi to pak ukazovalo kolem 70' což mi přijde dost když ve výchozím stavu mám kolem 36. Možná jsou brzdou i starší ovladače, zatím poslední verzi nemám, ale když jsem dal novější než předchozí tak skóre stouplo na 9890bodů cca. Možná to tedy závisí i na nich, zkusím aktuální. Ten přetakt doprovázený značným zvýšením teploty se mi nějak nezdá.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 29, 2007 17:31 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Založ si v jiném threadu možné způsoby chlazení... se vsadím, že jedeš na boxu...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 3D Mark 06
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 08:56 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 20:14
Příspěvky: 8
:idea: Zajímavé to tu bude až se tu vytáhnou výsledky GeForce 8800 GT. :D

_________________
Intel Core Quad Q6600/2.4GHz/FSB1066, Gigabyte GA-965P-DS4/F10, 4096MB DDR2 800MHz Kingston dual, Radeon X1550 128MB PCIe16x, Tv karta MSI TV@nywhere A/D V1.1 PCI 2.2, Fortron 500W, Vista 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 04, 2007 11:22 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
nove beta drivery 169.04
8800GTS 640 675/2052
11928bodu

_________________
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 04, 2007 21:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 04, 2007 19:34
Příspěvky: 2
Tak po změně hardware...jiná deska, jiná grafika, jiné Ram. Vůbec se mi programy 3D Mark 03,05,06 nerozeběhnou. Při kliknutí na ikonku, naběhne jen takové to malé okénko, procesor běží na 50% a to je fše co dokáže...tak nevím. Jinak zkoušel jsem Half Life 2 na High a v pohodě.¨
Kdo ví čím to je.... :cry:

_________________
Intel P4 3.0 32bit, 1GBDDR800 A-Data, Ati Radeon HD 2600XT, Asus P5B, 80GB Sata


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 04, 2007 21:53 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
My to víme... Přesuň soubor direcpll.dll ze složky windows/system32/futuremark/msc někam jinam (třeba plocha) a pak to zkus znovu ;)

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2007 09:14 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Já bych je přeinstaloval na novém hardware. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2007 09:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 04, 2007 19:34
Příspěvky: 2
Děkju za radu... ;)

3DMark 03 ... 12770
3DMark 05 ... 7002
3DMark 06 ... 3883

Nic moc, možná by to šlo i poladit....

_________________
Intel P4 3.0 32bit, 1GBDDR800 A-Data, Ati Radeon HD 2600XT, Asus P5B, 80GB Sata


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2007 09:18 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Na 3DMark 2006 máš slabší processor, vlastně vůbec je to brzdička, ale věřím, že šetříš už na nový. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 07, 2007 11:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv lis 01, 2007 19:09
Příspěvky: 3
ASUS M2R32-MVP
AMD X2 4200+ @2.75Ghz
ATI Radeon x1950xt @702/2034Mhz
2x1GB Geil @916Mhz Cl 4-4-4-8


3DMark05 = 12021

3DMark06 = 6323


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 14, 2007 02:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř lis 14, 2007 02:19
Příspěvky: 1
Bydliště: Plzen
Asus P5K Premium
Intel CoreDuo2 E 6750 2,66
GeForce nx8600GTS 512 MB DDR3 PCI Express x16 SLi
2GB (KIT 2x1GB) DDR2 1066MHz PC8500 CL5 KINGSTON

3DMARK 03.........18859 Bodů


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 20:01 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 20:14
Příspěvky: 8
:cool: Dočasně mám slabší GPU, tak je to hned na skóre poznat... :?

3D Mark 06: 314 bodů

:oops:

_________________
Intel Core Quad Q6600/2.4GHz/FSB1066, Gigabyte GA-965P-DS4/F10, 4096MB DDR2 800MHz Kingston dual, Radeon X1550 128MB PCIe16x, Tv karta MSI TV@nywhere A/D V1.1 PCI 2.2, Fortron 500W, Vista 64bit


Naposledy upravil Vlasticek dne úte lis 20, 2007 09:39, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 17, 2007 14:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob lis 17, 2007 13:37
Příspěvky: 1
06:8990 bodů

C2D E6750,2x1024 MB A-DATA Extreme edition,GB P35-DS4,Seagate 320GB,Leadtek 8800GTS 320MB,Fortron 500W

Awast: Doplněna sestava

_________________
C2D E6750,2x1024 MB A-DATA Extreme edition,GB P35-DS4,Seagate 320GB,Leadtek 8800GTS 320MB,Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 17, 2007 19:38 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
vse je ok..pouze pretatk cpu na 2797mhz.. v 01 sem mel 34302 a v 06 sem mel 6688..vtom 06 je to fpoho??:)

_________________
Sestava: AMD Athlon64 X2 4200+ @5000+ , A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition, Sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb+AC S1, Seasonic S12 430W, Gigabyte M55S-S3, Seagate Barracuda 160GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 22:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 31, 2006 16:17
Příspěvky: 148
Bydliště: Děčín
lidičky poraďte, mám Win Vista 64 a když nainstaluju 3Dmark06 tak mi to píše že nebyl nalezen soubor OpenAL32.dll a nespustí se to. Nevíte co s tím?

_________________
C2D E6550@2,8Ghz, ASUS P5K-E, ZOTAC 8800GTS 512MB, 4x1024MB A-Data 800MHz, WD 500GB, Seagate 500GB, Corsair 520W, Windows Vista 64bit, Acer AL2723W - 27" -SPVA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 22:59 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
SptF^ píše:
vse je ok..pouze pretatk cpu na 2797mhz.. v 01 sem mel 34302 a v 06 sem mel 6688..vtom 06 je to fpoho??:)


Já si myslím, že je to v pohodě, ty čísla 06 jsou adekvátní. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 23, 2007 09:41 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 20:14
Příspěvky: 8
Albert píše:
lidičky poraďte, mám Win Vista 64 a když nainstaluju 3Dmark06 tak mi to píše že nebyl nalezen soubor OpenAL32.dll a nespustí se to. Nevíte co s tím?


:idea: Pokud jde jen o OpenAL32.dll tak ten lze stáhnout třeba zde: http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?openal32

Jinak zkus znovu instalovat 3D Mark 06, mě pod Vista 64 jede normálně. ( Soubor OpenAL32.dll se u mě nachází i v systému resp přesně v Windows\System32 a Windows\SysWOW64 )

_________________
Intel Core Quad Q6600/2.4GHz/FSB1066, Gigabyte GA-965P-DS4/F10, 4096MB DDR2 800MHz Kingston dual, Radeon X1550 128MB PCIe16x, Tv karta MSI TV@nywhere A/D V1.1 PCI 2.2, Fortron 500W, Vista 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group