no moze to byt viac vecami, napr kedy si naposledy preinstalovaval windows??? taktiez defragment disku by nezaskodil, precistenie od virusov, spywaru a podobnych hovadin, skus preinstalovat samotny steam(cely; tento pocitac/pridanie alebo odstranenie programov, cez to..) a nasledne ho nainstaluj, taktiez je mozne ze tvoje pc nezvlada cs.. teda, 1.6 hadam hej, ale napr source moze robit nejakym zostavam problem, takze napis tvoju zostavu a aky counter strike hras, moze byt chyba aj v cd a tym padom sa pokazi cela instalacia, skus to na inom pc nainstalovat (na takom kde este nieje a ani nebol steam a cs) a ak to bude robit aj tam tak reklamuj hru...
no tak driv jsem hraval na ns a v pohode nainstaloval jsem steam hral jsem na nej 2 tydny v pohode a potom se to zacalo sekat a i ns to delal takze cdckem to nebude windows jsem reinstaloval asi tak pred 1 rokem disk jsem defragmentoval nepomohlo to antivi jsem spustil nic spyware jsem spustil nic a hraju cs 1.6
shooterrr píše:
ahoj..hral jsem non steam asi pul roku koupil jsem si steam po 5 dnech hrani kdyz se pripojim na server tak po max 10 min hrani se to sekne a restartne se me kompl nevi nekdo cim to je?
MAs moc pretaktovanou grafickou kartu mne to delalo taky.MAm aj steam aj nonsteam
Zdravim , mam takovej mensi proble v CS 1.6 vždycky chvilku jdu a pak se mi to na malou chvilku jako by zaseká že se nemůžu hýbat (na necelou vterinu) . pls poradte co s tim mam steam , non-steam sem ted ani nezkousel , mám novej PC na starým to v poho šlapalo ale ted na tom novym mě to pěkně štve , vim neni to nic exztra ale při trochu lepším hraní to dělá problém . mám počítač co se s ním hrálo Mistrovstvý evropy v CS 2007 . Bude tam asi jenom nějaka chyba v nastaveni , zkoušel jsem přeinstalovat steam ale nic , pingem to není . Za každou radu jsem rád poraďte .
Prosím pomozte v chatu jak pro vsechny tak pro tym mi to nezobrazi hraovu zprávu ale jen : cstrike_chatAllDead nebo cstrike_chatTeamdead T a nebo podobnou zprávu nevim jeslti píšu uiplne presne ale prosim pomozte
Prosimmmmmmmm !!!!! helppppppp koupil jsem si steam!a vcera rano jsem zapl compa a obevilo se tam ze jsem dostal nejakz ban za cheatovani (((( ale ja necheatoval !!!!!!nikdy!!!! nechapu too! staci mi kdyz mi nekdo poradi kam se mam obratit prosimmmm diky moc vsem kteri se snazi mi pomoc diky
nainstaluju si CS 1.6, zapnu ho a obevi se mi cerna obrazovka na cca 1-2 sekundy, pak to spadne a nic se nedeje, nekdy se neobevi ani ta cerna obrazovka, napiste pls tady nebo na mail ntmfp@seznam.cz
Zdar potrebuju pomoct.Mam problem s mysi u cs1.6a to takovej pri pohybu s mysi de mis za pohybem neboli je opozdena cs sem nekolikra prein staloval a nic to se deje ale i u vseho i u icq a tak neim co stim
Cautře, mám problem u non-steam mám patch 21 22 23b a když dám internet tak mi to tam nic nenajde ale když dam favorites a dam tam nějaky server tak to jde což by nebyl problem ale nemám milion ipeček v halvě odpovidejte pls na mail Paveljurvit@seznam.cz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Můžete zakládat nová témata v tomto fóru Můžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru