Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon pro 17, 2018 14:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 05:20 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Dal bych 450 pro jádro a 260 popřípadě 250 pro paměti...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 2600xt
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 08:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř pro 12, 2007 08:19
Příspěvky: 1
Bydliště: Nepomuk
Mate tu nekdo grafiku od sapphire HD 2600xt, 512mb ? Jen bych chtekl vedet jestli ste ji uz nekdo taktoval a zda na ni pouzit ten samy nastroj jako tady pisete? Ja zkousel pouzit ten nastroj co jev zakladu pri instalaci driveru, ale pri zjisteni automatickeho taktovani restart obrazu ze zasahl VPU recover

_________________
Deska: Gigabyte GA-P35-DS3 - Intel P35, Procesor: Pentium core 2 duo 1,8ghz, Ram: 2x A-data 1024mb 800mhz, Disky: 2xsata 80GB seagate, Zdroj:fortron bluestorm II 500w, Graf. sapphire HD2600XT 512mb


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 15:03 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
VPU recover vypnout!

Já jsem používal AMD GPU clock tool a Riva Tuner

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2007 13:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 10, 2007 11:25
Příspěvky: 12
Prosím vás jak mám nastcit takt, aby se mi po zapnuti neanuloval. Vbiosu a jak ? A dá se zvášit pamět ze 182 MB výýš.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2007 14:59 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Pamět nezvýšíš.Chtěl si napsat 128mb ne?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2007 15:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 10, 2007 11:25
Příspěvky: 12
no jasne. 128 MB :D. a vtom biosu to nějakse dělá že ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Pretaktovani na trvalo
PříspěvekNapsal: čtv led 17, 2008 16:57 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Jak se da Ati Radeon 9550 pretaktovat na trvalo? Jsem nekde cetl, ze Ati tool to natrvalo nepretaktuje :?: :?: :?: :) :oops:

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 17, 2008 19:06 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Samozřejmě, že to jde... musíš to uložit a nastavit... buď mezi přechody 2D a 3D nebo natrvalo takty pro 3D

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 18, 2008 15:45 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Diky az mi dojde novy vetracek skusim to pretaktovat!
Este jedna otazka: mam original vetracek myslite ze by utahl pretaktovani jadra o 50Mhz?

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 18, 2008 15:51 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Zkus a uvidíš...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 18, 2008 15:55 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Dobre mozna budu muset jet na integrovane 16 MB 200Mhz :D :D :cry:

Ale vzhledem k tomu, ze nekdo mel stejnou grafiku a dal tam pasivni chladic a jelo mu to.......tak by se to nemuselo varit!

Probehlo bez problemu a nevari se to!....teda zatim :!: :oops: :) :) :)

mam jeste jednu otazku: ATITool zvysuje napeti sam nebo se to dela nejak jinak?

Mam original Radeon 9550 bez zadneho vyrobce (treba Gigabyte) a ten cidlo ma. V tom pripade by Temp3 mel byt graficky chip!


Awast: Spojeno

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 18, 2008 17:05 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Probehlo bez problemu a nevari se to!....teda zatim :!: :oops: :) :) :)

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 18, 2008 20:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Předpokládám že myslíš Temp 3 ve speedfanu. Co je mě známo bere informace jen z čidel na základní desce, takže z grafiky nečte.

A ještě něco, chtělo by to používat tlačítko edit (upravit) v pravém horním rohu tvého příspěvku. Tři zprávy pod sebou v jednom dni od jednoho uživatele nevypadá hezky ;)

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 19, 2008 14:57 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Potom co jsem to pretaktoval z 405 na 500 tak se mi sekl kompl budu asi muset pockat na chladic! Pameti nejdou pretaktovat ani o jeden Mhz hned se kousnou! :( ;)

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 19, 2008 15:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
A zkoušel jsi skákat po 7MHz?

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 19, 2008 15:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Zkousel jsem i po jednom! ;) :cry:

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 24, 2008 16:54 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Skousel jsem to s novym chladicem vytahnout na 500Mhz, ale seklo se to! Kdyz jsem na to sahl tak bych typoval, ze nez jadro se spis prehrivaji pameti! :( :roll: :cry:

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 17:48 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 21, 2007 20:25
Příspěvky: 86
A máš ty paměti nějak chlezené? Jestli ne tak si kup pasivy na paměťi. :D

_________________
Intel Core2Duo E6750 2.66GHz + Noctua NH-U12P, 1GB RAM (zatím)A-DATA 800MHz , ATI Radeon HD 2900GT 256 MB, HDD Samsung 320GB, ASUS DRW-1814BLT, GIGABYTE P35-DS3 rev. 2.0 , Acutake Acu-Force


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 19:07 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Big Smoke píše:
A máš ty paměti nějak chlezené? Jestli ne tak si kup pasivy na paměťi. :D


Mam samozdrejmne! Jinak by se neptal! :roll:

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Naposledy upravil Salat dne sob led 26, 2008 17:29, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 26, 2008 14:25 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Tak jsem si pretaktoval pameti z 250 na 300 kdyz jsem to skousel dal....hodilo to chybu na obrazovce se ojevili jakesi carecky, a model krychle byl zdeformovanej! :(

Jedna otazka: pameti (jak jsem zjistil Samsung)mam na 300Mhz a kdyz hraju treba LOTRA nebo Rome Total war tak zacnou blikat textury. Je to nesnesitelne nevite cim by to mohlo byt??? :) :?: :?: :?:

Jinak chladic tam mam: http://www.coolermaster.com/products/pr ... ail&id=148

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group