Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je stř črc 15, 2020 19:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 114 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 13:55 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
S tím se musí počítat ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 20:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 20, 2007 16:23
Příspěvky: 22
Mam nový pc - intel core 2 duo 6750mhz-2,6ghz , 4gb ram-663mhz ,asus geforce 8800gt 512mb a crysis mi jede celkem špatně-v průměru cca 30fps(při větších přestřelkách někdy padá i mírně pod 20),hraju se vším na high bez AA a v rozlišení jen 1024x748,ovládače mam nejnovější,nemam v pc nějakej problém?Vim že je hra náročná ale com koukal na net tak to lidem co maj podobný pc běhá lépe...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 20:20 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Předpokládám, že hraješ pod Vistou s DX10

To se pak nediv. Vista je prostě náročná

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 21:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 20, 2007 16:23
Příspěvky: 22
Hraju na Xp...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 21:56 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Ja bych na tvem miste pretaktoval procesor aspon na 3ghz a s nim i pameti alespon na 800mhz :) Za predpokladu ze mas lepsi chladic na procesor.

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 11, 2007 14:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 20, 2007 16:23
Příspěvky: 22
TAktova t nechci spíš mi jde o to jestli nemam v pc nějaký problém,co čtu na netu tak by mi to na týhle sestavě mělo jet tak o cca 10 fps víc...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 10:41 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Udělej si test v 3DMarku 2006, ať máme přehled o výkonu sestavy. Processor je v pohodě i nepřetočenej, tak bych problém nehledal. Grafika je na Crysis dostatečná i na lepší rozlišení i detaily, tam bych taky problém neviděl. Ty 4GB na 667MH na XP je přepych. Měl jsi radši koupit 2GB na 800MHz, to je dostatečné na všechny nové hry a pokud se nechystáš na Vista, tak je to i zbytečné.

Udělěj 3DMark 2006 v default, ať máme představu o výkonu. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 15:26 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 20, 2007 16:23
Příspěvky: 22
skoušel jsem ten 3d mark a u 3 testu ,který jel cca 0-1fps mi to spadlo(test cpu 1) a vypsala se chybná hláška-direct3ddevice9::present failed:device lost(d3derr_devicelost),co to má znamenat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 16:51 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Sory za buzerování ale trochu :ot:

Blueman : Pokud máš problémy s 3D 06 tak sou tu na to sekce...

Poradím že ji najdeš v Obsahu fora :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 16:55 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Codename :roll:

Blueman

Zkus ten CPU test vynechat...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 16:57 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Blueman píše:
skoušel jsem ten 3d mark a u 3 testu ,který jel cca 0-1fps mi to spadlo(test cpu 1) a vypsala se chybná hláška-direct3ddevice9::present failed:device lost(d3derr_devicelost),co to má znamenat?


Nějaká chyba v directu. Nainstaluj poslední dostupnou verzi DX9c a při instalaci 3DMarku 2006 ti nabízí také možnost instalování DX, musíš ho nainstalovat !! Je sice starší, ale má v sobě něco co je potřeba ke spuštění a správné funkčnosti 3DMarku 2006. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2007 08:57 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 23, 2006 22:42
Příspěvky: 76
Bydliště: Smilovy Hory//////praha
Blueman píše:
Mam nový pc - intel core 2 duo 6750mhz-2,6ghz , 4gb ram-663mhz ,asus geforce 8800gt 512mb a crysis mi jede celkem špatně-v průměru cca 30fps(při větších přestřelkách někdy padá i mírně pod 20),hraju se vším na high bez AA a v rozlišení jen 1024x748,ovládače mam nejnovější,nemam v pc nějakej problém?Vim že je hra náročná ale com koukal na net tak to lidem co maj podobný pc běhá lépe...


mam neco podobneho (grafiku og gainwardu, 2GB ram 800MHz) a crysis ficelo 1680x1050 na full (bez AA) bez problemu...takze asi nekde neco opravdu nebude v poradku

_________________
UGH!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2007 14:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 20, 2007 16:23
Příspěvky: 22
5ikám si jestli neni něco s procesorem,co jsem koukal tak se hra řekl bych až neobvykle spomalí když jsou tam nějaké větší hrátky s fyzikou nebo se musí vypočítávat AI npcček-gothic 3 mi jede na max. rozlišení 1279x1024(či tak nějak) asi 50-60fps,ale když jsem ve městě tak jsou fps jen okolo 30,podobně v oblivionu,nemůže to zavinit nějak špatný zapojení?Pc mi sestavoval kámoš...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 15, 2007 16:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 20, 2007 16:23
Příspěvky: 22
White wolf píše:
Blueman píše:
Mam nový pc - intel core 2 duo 6750mhz-2,6ghz , 4gb ram-663mhz ,asus geforce 8800gt 512mb a crysis mi jede celkem špatně-v průměru cca 30fps(při větších přestřelkách někdy padá i mírně pod 20),hraju se vším na high bez AA a v rozlišení jen 1024x748,ovládače mam nejnovější,nemam v pc nějakej problém?Vim že je hra náročná ale com koukal na net tak to lidem co maj podobný pc běhá lépe...


mam neco podobneho (grafiku og gainwardu, 2GB ram 800MHz) a crysis ficelo 1680x1050 na full (bez AA) bez problemu...takze asi nekde neco opravdu nebude v poradku
Na kolik fps ti cca jede?A jak ti jede gothic nebo oblivion?ve městech?



Awast: Promaz OT


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 17:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 20, 2007 16:23
Příspěvky: 22
Konečně se mi povedlo provést ten 3d mark test a vyšlo mi 8510bodů,kolik by mi mělo asi tak správně vyjít?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 00:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Tak jsem taky rozchodil Crysis. Sice vše na Low a rozlišení 800*600, ale i tak ta hra vypada pěkně. :P

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 23:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob črc 07, 2007 15:38
Příspěvky: 18
Pri 1280*800 a http://imajr.com/Original.aspx?Id=crysi ... eni_501311 (prostorove efekty jsou taky very high, ikdyz jsem si rozdilu nevsiml) to jede v pohode okolo 35-40FPS, nadherne hratelne, grafika supr. Nejvic me stve ta naprosto uboha AI a oblek by si asi taky zaslouzil o neco vic energie.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 23:41 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 14, 2007 21:48
Příspěvky: 98
Bydliště: Boskovice
hi sem to hrál na X1300pro (taktované z GPU 450 na 555 ,ram z 398 na 470 origo chlazení a při zatížení teplota 72 stupňů) AA vypnut rozlišení 800x600 detajli jak co něco na medium něco na low a jelo to úplně v pohodě akorád video sekvence se hryzali ale v samotné hře to jelo v pohodě hi ale vyděl sem to u kamaráda na plno a je to hooodně krutej rozdíl


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 30, 2008 07:50 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 13, 2007 16:08
Příspěvky: 43
Hele pojede to na AMD Athlon X2 4200+, 2x1GB ram 800mhz, HD2600XT 256MB? a jak to asi pojede?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 30, 2008 23:27 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob črc 07, 2007 15:38
Příspěvky: 18
Sebous: 1024*768, maximalne 1280*1024 @ medium. Tvuj PC celkem ujde, pretaktovat CPU a koupit novou VGA, mas z toho hodne solidni system.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 114 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group