Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 23, 2019 09:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jakou grafickou kartu???
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 09:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 17, 2007 09:22
Příspěvky: 3
Zdravím a prosím o radu.
Moje současná sestava:
základní deska: Asus P5GD1 PRO
procesor: P4 3,0 GHz Prescott (přemýšlím o nataktování na 3,4 GHz)
Paměti: 2x 512 MB PC 3200 (přemýšlím o přikoupení ještě 2x 512 MB)
Zdroj: asi EC, ale budu kupovat ke GK nový. Buď Enermax Lib 400 nebo 500 DXX (ale nevím jestli má cenu kupovat ho kvůli tomu 8-pinu, když to nové karty (HD2950pro) asi nebudou potřebovat. Neví tohle někdo?

Jaká grafická karta bude do této sestavy vhodná?
Chci buď PowerColor X1950Pro 512 MB http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BT0BVEXF
nebo jestli mám počkat na HD2950Pro?
Jde mi o to, jestli mi procesor tu novu GK vůbec využije.

Mockrát děkuji za radu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 10:08 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Procesor přetaktuj, kup zdroj s 8-pinem a počkej na 2950pro.... to je nejvýkonnější řešení...


A nepřemýšlel si o tom to postavit celé znova?? A to staré prodat...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 11:45 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
jj, ten procák by tu grafiku asi brzdil...

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 16:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 17, 2007 09:22
Příspěvky: 3
O upgradu uvažuji, ale komlet upgrade (zakladní deska, procesor a paměti) chci udělat až někdy po novém roce. Tak nevím jestli se mi vyplatí investovat řekněme 7500 za HD2950Pro teď nebo zatím koupit 1950pro za 3500 a až s novým kompletem novou grafiku.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 16:43 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Tak X1950Pro koupit můžeš.Nebo rovnou HD2600XT

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 22:51 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Tohle je na Tobě...

Spíše než X1950 bych bral 2600XT (ne proto že ji mám, ale proto že už teď je stejně výkonná a bude jenom lepší)

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 16:21 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
btw: k čemu vlastně pc používáš?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 20:25 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 15, 2007 15:37
Příspěvky: 87
Awast píše:
Tohle je na Tobě...

Spíše než X1950 bych bral 2600XT (ne proto že ji mám, ale proto že už teď je stejně výkonná a bude jenom lepší)

No lepší...je novější a má menší spotřebu..to jsou dva hlavní a asi i jediné důvody, proč ji koupit. Výkon je dost diskutabilní (starší hry) Ty nové to stejně s rozumným nastavením stíhat nebude :-D To že nový ovladač přinese 2fps v podstatě nic neřeší...je to prostě Low End a s tím se musíme smířit...

_________________
# Akasa Zen Black # Gigabyte GA-965P-DS4 rev.3.3 # Core 2 Duo E6420 2.13GHz@3.4Ghz # Scythe Mine Cooler # GEIL Ultra 4x1GB DDR2 854MHz # Asus 4830 # WDC 6400AAKS + 7500AAKS # LG H30N + Samsung S183A # Enermax Liberty 400W # Samsung 2032BW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 22:35 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Tak jistě... ten low-end je stejně výkonný jako X1950GT a PRO, takže zase tak špatné to není....

A u starých her, není náhodou jedno jestli máš 60FPS s X1950 nebo 50FPS s HD2600??

Ono hrajou se hlavně nové hry...

Apropo, 2600Xt je úspornější asi o 10W, takže o 1/5 oproti X1950PRO.. nic moc teda bych řekl...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 23, 2007 09:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 17, 2007 09:22
Příspěvky: 3
patap píše:
btw: k čemu vlastně pc používáš?


PC používám k hraní her a sledování filmů. Nějakou dobu budu hrát Oblivion a další asi spíš starší hry (Prey, HL: Ep 1)
Pokud 2600XT tak s 256 MB nebo 512 MB paměti? A DRR3 nebo DDR4?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 23, 2007 14:25 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Myslím si, že 256mb bude stačit.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 23, 2007 14:28 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Doplním že 256MB s DDR3 pamětma...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu???
PříspěvekNapsal: úte čer 29, 2010 09:49 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
ahoj chcel by som sa opitat ci mi niekto nevie poradit potreboval by som graficku kartu pre zakladovu dosku msi 865 pe neo2-v a nevioem aku


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu???
PříspěvekNapsal: úte čer 29, 2010 22:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
jaký máš zbytek sestavy (procesor, zdroj..), monitor ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group