Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte lis 20, 2018 16:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prime95 24.14 DOWNLOAD - test stability
PříspěvekNapsal: pát dub 07, 2006 11:08 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Prime95 obsahuje tortute test, který počítá prvočísla, tato operace nesmírně zatěžuje procesor a tak je během počítání vytížen na 100%. Dá se tím dobře otestovat stabilita CPU a systému. Pokud CPU vydrží počítat několik hodin bez chyby, dá se o počítači prohlásit, že je PrimeStable. Pro testování použijte tortute test.

stahujte zde:
Prime95-DOWNLOAD

velikost: 1MB

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prime95 24.14 DOWNLOAD - test stability
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 17:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
A jak zjistim, ze pocitac pracuje bez chyby???? To je nekde napsane nebo jak?

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 17:53 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
spustíš tortute test a pokud to pojede několik hod bez chyb, tak by to mělo být 100% stabilní. Pokud to napíše chybu, tak to poznáš .. Error ... :D

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 18:00 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
je to ono ten torture test??
Obrázek
jestli ne tak mi napis kde se spousti.

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 18:12 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
tortute test se spouští:
Options - Tortute test a vybereš si ze tří typů ;)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 18:45 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
ktery je dobry na co a ktery mam davat, abych zjistlil, ze je Pocitac stabilni v
xxxFSB???

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 19:20 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
zkus třeba large FFT (max heat) - to mi zní dobře :lol:

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 19:26 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Blend - zatez CPU a RAM
Large, in-place FFTs - zatez RAM
Small FFTs - zatet CPU

brano z StressPrime2004

Kód:
http://sp2004.fre3.com/

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2006 14:51 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 14:19
Příspěvky: 42
Bydliště: HK
Já používám k zatížení procáku Super PI , stačí, když tam nastavíte 32M

_________________
CPU:(AM2)AMD ATHLON 64 X2 5000+Black Edition @ 3,2Ghz - 1,45V (Cooler Master Hyper TX) VGA: ATI Radeon 2900 PRO-740@2000. RAM: Kingmax 4x512MB DDR2 667Mhz @800 Mhz 2,1 V. MB:MSI K9N Platium nForce 570 HDD:WD CaviarXL 160GB SATA300. Forton Blue Storm II 500W
/Windows Vista Ultimate/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: odpověd
PříspěvekNapsal: pon pro 25, 2006 23:04 
ahoj malej problém prime 95 mi zatíží procesor jen na nějakejch 53%mám intel core 2duo e6400,-jak se má v prime nastavit aby mi zatěžoval obě jádra?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 26, 2006 09:09 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
tak ho spusť dvakrát

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: odpověd
PříspěvekNapsal: úte pro 26, 2006 11:46 
no dvakjrát nejde spustit.když ho chci spustit podruhý tak začne jakoby nabíhat a dál nic.pak zas běží jen ten jeden.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Prime95 - 2 instance
PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 11:42 
Zkus to spustit z prikazove radky s parametrem -A
>Prime95.exe -A0
>Prime95.exe -A1


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: RE
PříspěvekNapsal: sob čer 09, 2007 12:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 09, 2007 12:47
Příspěvky: 1
Měl bych jeden dotaz ohledně PRIME95, psal jsi že na otestování dvou jádra je ho třeba spustit s parametrem -A0/-A1 co když nefunguje ani jedene je ještě nejaka možnost ho spustit dvakrát????


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: :(
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 16:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 28, 2007 14:27
Příspěvky: 4
Bydliště: Internet
to by mne také zajímalo ,žádný ,zde řečený způsob mi nefunguje :? je ještě nějaký jiný prg ??

_________________
Ciao!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 17:21 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
orthos...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 04:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 01, 2007 23:47
Příspěvky: 17
Awast píše:
orthos...
nešlo by se trocha vymáčknout více k tomu "ORTHOS"... ? Děkuji

_________________
Q6600, deska ASUS EXTREME, GF 8800 ULTRA, 4 GB RAM, WIN XP ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 11:17 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Stáhni Orthos dual core nebo jak se to jmenuje.... ten už je na to přímo dělaný

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 12, 2008 15:43 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Jak nejkradší dobu testovat, aby byl věrohodný ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 12, 2008 18:52 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
ÏMHO stačí 12 hodin "pečení"


Obvykle jakmile to nespadne do 15-ti minut, tak už to nespadne vůbec...


Nicméně tohle není 100% záruka stability... to je až provoz samotný... třeba půl roku běžného i tvrdého užívání bez zakolísání nějaké komponenty - takových PC moc neznám :(

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group