Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte čer 19, 2018 22:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 19:15 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Cau mam takovi problem,kdyz si zapnu hru counter strik 1.6 a prihlasim se na naky server pri nacitani se PC sekne tak ze ani ctrl+alt+delete nepomaha a musim to restartovat skousel sem i preinstalaci hry ale nic nepomaha porad se to stejne zasekava nevim co dal pls poradte


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 21:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
kdybys byl tak hodný a napal svoji sestavu+OS+ovladače grafické karty..:)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 10:49 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
AMD Athlon(tm) XP 2500+1.84Ghz,256 MB RAM
Win Xp professional Verze 2002,SP3

a kde najdu ty ovladace graficke karty??? :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 11:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
to záleží jakou máš grafickou kartu (napiš)..jinak 256MB RAM je nehorázně málo (to nestačí ani pro XP)...jiné hry ti fungují bez problému? je problémem pouze CS?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 13:13 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
grafickou kartu mam Nvidia Geforce MX 4000 ,a zadnou jinou hru tam nemam protoze mi zatim nic nerozjelo preinstalovaval jsem tento pocitac z win 2000 profesional na XP profesional tak mozna je to tim .... a da se s tim neco delat???..treba lepsi ovladace nebo tak neco??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 13:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
no, bodejť by se ti něco rozjelo, ta karta ani řádně nepodporuje directX8..ale CS1.6 by jet měl..stáhni tyhle ovladače http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 17:45 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
uz stahuji tak uvidime co to udela :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 18:09 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
tak mam to stazeno a nainstalovano, nic vic uz pro to udelat nemuzu??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: úte pro 30, 2008 19:37 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdarec
mám problém s cs když se chci připojit k serveru tak mi to chvili hledat ale potom mi to napise ze se nepodarilo kontaktovat server pls pomožte ICQ 357325579


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: čtv led 01, 2009 20:51 
Mám stejný problém pls poradte :(:(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 15:34 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
cau mam problem s cs 1.6.Kdyz hru chci zapnout,nespustu se a otevre se okno jestli tyto chyby chi nahlasit microsoftu...Poradite mi?dik


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: čtv dub 02, 2009 19:10 
Cau Mam problem .Ked Zapnem CSko tak a otvorim okno kde je Servers...a neamm na tlacitkach v Csku Slova ako...Find,Search atd. pls napiste


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: ned říj 18, 2009 10:42 
poradte mi pls...kdyz se ci pripojit na server nabehne mi stahovani mapy napr.: de_dust3 ale v pulce mi to napise: Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist.
pls poradte na icq 373217740
dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: ned říj 18, 2009 18:48 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Dustin píše:
poradte mi pls...kdyz se ci pripojit na server nabehne mi stahovani mapy napr.: de_dust3 ale v pulce mi to napise: Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist.
pls poradte na icq 373217740
dik

Stává se to na všech servrech???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: sob úno 13, 2010 18:05 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
suc poradite mi nekdo jak najedeu na csko a dam nejaky ip na server tak mi to chvili najiždi ale po chvilce mi tohle ukaže
Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist
tak prosim poradte diky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: čtv dub 01, 2010 16:25 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
cau ja mam stejny problen napisu ip pochvilce to de a najednou mi tan naskoci tohle Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: pát dub 16, 2010 18:55 
caw, mam Steam, ale kdyz cs spustim, ukaze se mi obrazek tech dvou poldu, ale do 5sec se m i hra zase vipne... pls poradte...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: stř kvě 05, 2010 14:11 
Návštěvník píše:
caw, mam Steam, ale kdyz cs spustim, ukaze se mi obrazek tech dvou poldu, ale do 5sec se mi hra zase vipne... pls poradte...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: úte črc 06, 2010 10:15 
Camazoo píše:
to záleží jakou máš grafickou kartu (napiš)..jinak 256MB RAM je nehorázně málo (to nestačí ani pro XP)...jiné hry ti fungují bez problému? je problémem pouze CS?


prosimtě nevíte proč mi nejde načíst servr v cs dam tam klasicky do favorites -ADD server-vložim IP a dám ADD this adres a stejna se mě v favorites server neoběví


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 18:24 
pls kdyz najizdim na na server v CS 1.6 napíše mi to Chyba kontaktovani serveru.....jestli vite pordte prosim budu vděčný..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group