Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob říj 20, 2018 09:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Máte zkušenosti s ASUS AI SUITE (AI BOOSTER) ??
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2009 11:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv úno 19, 2009 18:47
Příspěvky: 58
Dobry den .. chtel bych se zeptat jestli mate s tim to "programem" (viz. předmět) zkusenosti .. protoze tam mi to nabizi pretaktovani CPU primo z Windows z toho programu .. no a kdyz jsem tam nastavil 3.5 GHz tak chtelo to po me restart tak jsem dal OK a najdenou to zacalo ale neskutecne piskat .. musel jsem ho na tvrdo vypnout a pak zapnout a bylo to OK ... tak se chci zeptat jestli prave nevite co s tim ... :ups:

_________________
Motherboard:Asus P5QL-E ;CPU :Intel Core 2 Duo E7400 , 2.8GHz@3.8GHz,1066FSB,3MB Cache , LGA775 , 45nm , BOX ; RAM : Kingston 3GB 400MHz :-( ; VGA : NVIDIA GeForce 9600 GT 512Mb ; OS : Windows Vista Home Premium SP1 32-bit ; Monitor :Samsung 22" televize/monitor ; Repro : Hifi věž JVC :D
Call of Duty 4 MP Player


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte zkušenosti s ASUS AI SUITE (AI BOOSTER) ??
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2009 19:22 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Ahoj, taky jsem to jednou zkoušel přes tenhle prográmek. Taky mi to začalo pískat a když jsem zjišťoval co to píská tak jsem to slyšel od CPU. Moc tomu něvěřim že by to dělal procesor ale už jsem to radši nezkoušel a taktoval přes BIOS. Těm programům přes Windows moc něvěřim takže ti doporučuju taktovat přes BIOS.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte zkušenosti s ASUS AI SUITE (AI BOOSTER) ??
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2009 19:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv úno 19, 2009 18:47
Příspěvky: 58
jo dik , ale ja radsi do BIOSu nelezu .. jeste bych si pos*al pocitac :D .. neebo kdyz mi jako napises jak presne tak mozna to zkusim hah

_________________
Motherboard:Asus P5QL-E ;CPU :Intel Core 2 Duo E7400 , 2.8GHz@3.8GHz,1066FSB,3MB Cache , LGA775 , 45nm , BOX ; RAM : Kingston 3GB 400MHz :-( ; VGA : NVIDIA GeForce 9600 GT 512Mb ; OS : Windows Vista Home Premium SP1 32-bit ; Monitor :Samsung 22" televize/monitor ; Repro : Hifi věž JVC :D
Call of Duty 4 MP Player


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte zkušenosti s ASUS AI SUITE (AI BOOSTER) ??
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2009 20:44 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Popsat to neumim, musim u toho sedět :D . Ale zkus se podivat do jinych temat kde je to podrobne popsany, je jich tu dost.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group