Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř lis 21, 2018 11:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 13:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv lis 22, 2007 13:38
Příspěvky: 2
jo a jinak mam pocitač: proceros 3Ghz, ramky 3GB, graficka karta Ati radeon Sapphire hd 2600 XT. :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 23, 2007 02:23 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob led 20, 2007 11:02
Příspěvky: 231
Bydliště: Beroun
Nainstaluj aktualni ovladace (catalist 7.11) a zkontroluj jestli mas ty efekty ve hre zapnuty.

_________________
ASUS P5B-E, Core2Quad Q6600 @3,3Ghz - chladič Thermalright Ultra120 Extreme, HD2900XT, 4x1GB A-DATA 800MHz, 320GB SATA2 Seagate 7200.10, Stacker 831, Enermax Infiniti 720W, 24" LCD AL2423WVista 64bit
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 15:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv pro 20, 2007 15:32
Příspěvky: 3
Bydliště: Klatovy
Jaký ovladače mam nainstalovat, mam ATI Radeon Xpress 1100. Mam notebook!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 23:59 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 14, 2007 22:58
Příspěvky: 109
Jindra píše:
Jaký ovladače mam nainstalovat, mam ATI Radeon Xpress 1100. Mam notebook!
Nejlépe je zajít na stránky ATI, zadat OS a typ karty a bude Ti nabídnut adekvátní driver.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Nejde
PříspěvekNapsal: pát pro 21, 2007 07:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv pro 20, 2007 15:32
Příspěvky: 3
Bydliště: Klatovy
Nejdou instnout, ale bude to asi tim že mám Vistu co? Potřeboval bych něco na to. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 21, 2007 16:32 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 14, 2007 22:58
Příspěvky: 109
Tyhle taky nejdou?

Vista 32 - http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32
Vista 64 - http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/integrated-vista64


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Díky
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 15:19 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv pro 20, 2007 15:32
Příspěvky: 3
Bydliště: Klatovy
JJ ty Vista32 mi šli. Dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 14:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 01, 2008 14:54
Příspěvky: 1
Dobrý den , mám grafickou kartu ATI 9800 Pro ,bohužel jsem ztratil cd s ovladačema ,nebyl by to problém, kdyby šli nainstalovat nové ovladače , při jejich instalaci vyskočí chybová hláška "notify" . Nevíte co s tím ? Popřípadě ,které starší ovladače instalovat ? Moc děkuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 16:00 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 14, 2007 22:58
Příspěvky: 109
Zkus Omegy - http://www.omegadrivers.net/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ati radeon x1650 pro iceq
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 13:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned led 13, 2008 13:25
Příspěvky: 2
Dobry den,chtel jsem se zeptat hraju jakou koliv hru a po 5 min jak kdy se mi z niceho nic sekne cela hra pr.call off duty 2 uplne se mi sekne obraz a nekdy to napise frequency is out of range tak nvm cim to je jinak v plose mi to faka normalne pls poradte nekdo thx


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 14, 2008 07:21 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Co máš za grafiku a jakým způsobem je chlazena?? Jak je stará a byla přetaktována??

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 16, 2008 22:06 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned led 13, 2008 13:25
Příspěvky: 2
Dobry den,chtel jsem se zeptat jaky ovladace si mam stahnout pro ati radeon x1650 pro iceq ???dekuji za odpoved


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 16, 2008 22:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 14, 2007 22:58
Příspěvky: 109
Nikdo neví, jaký máš OS, takže si vyber sám - http://www.amd.com/us-en/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)
PříspěvekNapsal: ned bře 02, 2008 10:55 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
cau lidi poradte mi nekdo mam Radeon X800 GTO a kdyz si chci zahrat Bioshocka tak pri spusteni hry v hlavnim menu nevidim a start game musim dat jen tak jakoby naslepo a ve hre po spadnuti letadla blbne obraz tak ze vidim trochu ctverecky a pada obraz , ale zvuky slysim a vim ze sem ve hre proste chodim ale nemam obraz, uz zkousel instalovat asi 5 ovladacu ale problem porad stejnej nevite cim to muze byt ? dyztak moje icq 313-822-596 za kazdou pomocsem vdecnej


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 21:06 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
cau lidi poradte mi nekdo mam Radeon X800 GTO a kdyz si chci zahrat Bioshocka tak pri spusteni hry v hlavnim menu nevidim a start game musim dat jen tak jakoby naslepo a ve hre po spadnuti letadla blbne obraz tak ze vidim trochu ctverecky a pada obraz , ale zvuky slysim a vim ze sem ve hre proste chodim ale nemam obraz, uz zkousel instalovat asi 5 ovladacu ale problem porad stejnej nevite cim to muze byt ? dyztak moje icq 313-822-596 za kazdou pomocsem vdecnej


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 22:06 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Nevím to jistě, ale zkus se podívat na podpoře hry, jestli tvá karta splňuje všechny HW nároky pro tuto danou hru. ;) Je možné, že prostě něco neumí co požaduje hra pro bezchybný chod, ale nevím to jistě, nechci tě děsit. :stop:

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)
PříspěvekNapsal: stř bře 19, 2008 09:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Něco podobného se mi dělo v online hře Freelacer. Jakýkoliv text, mimo názvu planet, názvu lodí a textu v chatu mi jen občas problikl a bylo to způsobeno slabou grafikou. Bioshock je docela náročná hra a vůbec bych se nedivil kdyby to ta X800 GTO nestíhala.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)
PříspěvekNapsal: ned bře 23, 2008 17:47 
Cus hle mám ati radeonku x800 gto .. a vubec nevím jakej ovladač tam mám hodit kdyz instaluju jakejkoliv tak ne to napíše že potrebuju kompatibilní se standartem VGA pomoc pls vubec si nevím rady


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)
PříspěvekNapsal: ned bře 23, 2008 23:02 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 14, 2007 22:58
Příspěvky: 109
Najdi na stránkách AMD/ATI utilitku Cat Uninstaller a odinstaluj kompletně veškerý software od ATI. Pak by to mělo jít bez problému nainstalovat.

_________________
C2D 2,40@3,05| MB - GigaByte 965P DQ6| RAM - DDR2 Corsair 2GB Twin2X CL 4 | GK - ASUS EAX1600XT Silent VIVO, 650/734| zdroj - ENERMAX Liberty 400 | DVD-RW Pioneer DVR-109BK, Plextor PX-760A, Samsung SH-S183A | HDD - WD Raptor 70 GB SATA/150, 2 x Seagate 400 GB SATA/300


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)
PříspěvekNapsal: pon bře 24, 2008 15:09 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
jaky je rozdil mezi normalnimi catalysty a OMEGA catalysty?

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group