Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 17:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: připojení routeru ZCOMAX
PříspěvekNapsal: pon srp 29, 2011 13:38 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon srp 29, 2011 13:37
Příspěvky: 1
Dobrý den,
mám internetod kabelovky a router ZCOMAX WA-2204A-TX. Potřebuji spojit jeden počítač přes LAN a jeden přes WI-FI. Vše jsem nastavil, připojím se na WI-FI i na LAN a dostanu se do konfigurace. Na internet se ale nedostanu. Posílám screen mého nastavení.
http://www.pixhost.org/show/2674/8779383_konfigurace.png
Díky, Jan Knížek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: připojení routeru ZCOMAX
PříspěvekNapsal: čtv zář 29, 2011 10:14 
mám pocit, že máš špatně na stavenou gateway v TCP/IP. Měla by být stejná s WAN


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: připojení routeru ZCOMAX
PříspěvekNapsal: čtv zář 29, 2011 10:33 
sten píše:
mám pocit, že máš špatně na stavenou gateway v TCP/IP. Měla by být stejná s WAN


a IP nastav na 192.168.1.1


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group