Download | Programy

sdílení internetu

Zapojení a zabezpečení sítí, bezdrátové sítě a internet, VOIP telefonie

Moderátoři: maestro, Moderátoři

Jery

sdílení internetu

Příspěvek od Jery »

Zdravím,
mám wifi internetové připojení na mém PC. Toto PC mám přes wifi_USB propojené s notebookem-síť chodí.
Můj problém je takový, že ve vlastnostech připojení stolního PC k internetu v záložce upřesnit se mi nenabídne možnost sdílení připojení k internetu=umožnit ostatním uživatelům v síti využívat ...............
Prosím o radu co udělat, aby se mi tato možnost aktivovala.
zener
Moderátor
Moderátor

Re: sdílení internetu

Příspěvek od zener »

Jery píše:Zdravím,
mám wifi internetové připojení na mém PC. Toto PC mám přes wifi_USB propojené s notebookem-síť chodí.
Můj problém je takový, že ve vlastnostech připojení stolního PC k internetu v záložce upřesnit se mi nenabídne možnost sdílení připojení k internetu=umožnit ostatním uživatelům v síti využívat ...............
Aby se objevila moznost sdileni internetu, musis mit minimalne jeste jedno sitove rozhrani ;)

Aneb sit, do ktere budes ten net posilat (sdilet) :P
Návštěvník

Re: sdílení internetu

Příspěvek od Návštěvník »

zener píše:
Jery píše:Zdravím,
Aby se objevila moznost sdileni internetu, musis mit minimalne jeste jedno sitove rozhrani ;)

Aneb sit, do ktere budes ten net posilat (sdilet) :P
Ale já mám rozchozenou funkční síť (psal jsem to)
Odpovědět