Zdravím,
mám wifi internetové připojení na mém PC. Toto PC mám přes wifi_USB propojené s notebookem-síť chodí.
Můj problém je takový, že ve vlastnostech připojení stolního PC k internetu v záložce upřesnit se mi nenabídne možnost sdílení připojení k internetu=umožnit ostatním uživatelům v síti využívat ...............
Prosím o radu co udělat, aby se mi tato možnost aktivovala.
sdílení internetu
Moderátoři: maestro, Moderátoři
Re: sdílení internetu
Aby se objevila moznost sdileni internetu, musis mit minimalne jeste jedno sitove rozhraniJery píše:Zdravím,
mám wifi internetové připojení na mém PC. Toto PC mám přes wifi_USB propojené s notebookem-síť chodí.
Můj problém je takový, že ve vlastnostech připojení stolního PC k internetu v záložce upřesnit se mi nenabídne možnost sdílení připojení k internetu=umožnit ostatním uživatelům v síti využívat ...............
Prosím o radu co udělat, aby se mi tato možnost aktivovala.

Aneb sit, do ktere budes ten net posilat (sdilet)

Re: sdílení internetu
Ale já mám rozchozenou funkční síť (psal jsem to)zener píše:Aby se objevila moznost sdileni internetu, musis mit minimalne jeste jedno sitove rozhraniJery píše:Zdravím,
Prosím o radu co udělat, aby se mi tato možnost aktivovala.![]()
Aneb sit, do ktere budes ten net posilat (sdilet)