Brut píše:poradte mi někdo když dám instalovat wmp 11 dám acept a napise mi to nejakou chybu u které můžu akorát zmáčknout finysh
to by jsme tu chybu museli vidět, zkus udělat screen, ten pak uploaduj třeba na http://imageshack.us/ a pak tu dej na něj odkaz.
Jinak samozřejmost je mít orinalní WinXP
Marku, ta rada zásahu v registru je dobrá, ale pro trošku skušenějšího. Jinak se může snadno stát, že smaže něco, co poiužívá i jiný program a potom je na tom hůř než před tím.
Já bych radil, pro příště neinstalovat kdejakou zajímavost a raději počítat dopředu s problémem odinstalace.
Anonymous píše:muzu se zeptat, jak wmp 11 odstranit z compu? nechci si poskodit wmp 10, byla sem s nim spokojena, zkusila 11..nesedi mi..asi je to tou cestinou..ale ted nevim, jak to dat pryc..prosim, poradte mi nekdo..jsem totalni laik..
jak si to tak ctu tak ten tvuj PC stoji pekne za p... a rikat lidem jak se instaluje wmp 11 tak to povazuju za potupu. ale jinak dobryZahravej si s nejlepsima stejne umres s ostatnima [/img]
Dr.Killerfix píše:jak si to tak ctu tak ten tvuj PC stoji pekne za p... a rikat lidem jak se instaluje wmp 11 tak to povazuju za potupu. ale jinak dobryZahravej si s nejlepsima stejne umres s ostatnima
jaký mám PC snad není podstatné a každý návštěvník tohoto fóra není IT odborník, takže radím lidem to, s čím si neví rady
Naposledy upravil(a) PCMark dne stř črc 19, 2006 09:24, celkem upraveno 1 x.
Dr.Killerfix píše:jak si to tak ctu tak ten tvuj PC stoji pekne za p... a rikat lidem jak se instaluje wmp 11 tak to povazuju za potupu. ale jinak dobryZahravej si s nejlepsima stejne umres s ostatnima [/img]
Lepší než mít hubu plnou keců jako ty.Jsi něco na způsob mého kámoše taky takový machr.
ahoj ja si musim na ten wmp 11 postezovat vseci mi ho doporucili ale ja si ho stahl primo od microsoftu a kdis si tet pustim hudbu tak se mi ta pisnicka treba v ppulce sekne a prehravac se vipne nevim cim to je mam ho preinstalovat?
: