Mam takovy problem. Sestavil jsem si nove PC, kde je deska Gigabyte 965p-ds4, CPU E6600, grafika 8800gtx, 2x 1GB Kingston 750Mhz, 1x SATA disk 320GB + zdroj Fortron FSP500-60GLC 500W a dalsi veci snad neni potreba jmenovat.
Problem spociva v tom, ze kdyz zapnu PC, tak vubec nenabehne. Trosku se akorat protoci vetrak na CPU + ostatni, ktere jsou zapojeny (asi o pul otacky) a to je vse co se stane. Takze se PC vubec nechce zapnout. Kabely by mely byt spravne zapojene 20+4pinove do desky + ATX 12V 4pin pro napajeni procesoru. Grafika je napojena 4x molex konektory do 2 redukci, ktere byly u graficke karty pribaleny.
Minuly tyden, kdyz jsem konecne PC slozil a PC nejelo (problem viz vyse odstavec), tak jsem PC zanesl do pocitacove firmy, kde jsme zkusili dat jiny zdroj (jenom 350W nejaky jen tak pro odzkouseni zda se PC rozjede) a PC se normalne rozbehlo.
Tak jsem si myslel, ze je novy zdroj v haji, tak jsem ho dal na reklamaci do firmy, kde jsem ho koupil (pres net). O tyden pozdeji (vcera) mi prisel novy kus za ten vyreklamovany, ale opet nejede (stejny problem).
Zkusil jsem tedy zdroj zapojit do stareho PC a tam jede, takze vazne uz nevim cim to muze byt.
Prosim o radu. Nemusi byt treba na desce pripojeny 8-pinovy konektor do napajeni desky misto toho 4pinoveho? (ATX 12V 2x) Zdroj sice tenhle konektor nenabizi (8pin), ale treba je nejaka redukce. Na desce je totiz zaslepka, kde se da napojit jeste jeden 4pinovy konektor.
Vazne uz nevim co s tim. Kupovat novy zdroj se mi nejak moc nechce, kdyz uz jsem do tohoto vrazil 2000Kc.
Prosim poradte mi nejak